ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІДЛУННЯ СЬОГОДНІШНЬОГО ДНЯ - ДНЯ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ.

Дата: 14.10.2022 18:26
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

Сьогодні в Ямпільській громаді день сповнений різними заходами.

Вранці відбувся урочистий захід в центрі громади - місті Ямпіль. До нас з робочим візитом завітав депутат Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон, який разом з міським головою Сергієм Гаджуком відзначали подяками та грамотами військових.

Далі керівництво міської ради разом з Володимиром Кістіоном відвідали Ямпільський гуманітарний штаб, де поспілкувалися зі старостами зі всієї Ямпільської громади, привітали їх зі святом, а також роздали пакети з гуманітарною допомогою для родин військовослужбовців, які перебувають на військовій службі в Збройних Силах України.

Такі пакети сформовані Ямпільською міською радою для всіх наших військовослужбовців. Старости по кожному округу проведуть їх роздачу.

Наступною делегація завітала до Великокісницького старостинського округу. Сергій Іванович та Володимир Євсевійович поспілкувались з мешканцями, всіх привітали з Днем захисника, вручили Подяку військовим від обласної ради та передали продуктові набори. Окреслили коло актуальних запитань, що потребують вирішення. Люди потребують підтримки з різних питань і в залежності від ситуацій міськрада буде шукати шляхи для їх вирішення.

Наступним у рамках візиту відвідали Довжоцький старостинський округ. Тут, прийняли участь у заході пам'яті з нагоди Дня Захисника. Зовсім нещодавно це село і вся громада втратила молодого земляка, кадрового військового - Максима Швеця.

Сьогодні на його честь відкрили меморіальну дошку в школі, де навчався Максим.

Тут також відзначили грамотами військовослужбовців, що несуть службу в цей нелегкий час. Спілкувались з мешканцями, згадували загиблих, вітали захисників та захисниць. Всім родинам, у кого є призвані до війська - передали продуктові гуманітарні набори.

День був плідним та насиченим радостями і печалями. Ще раз всіх з Днем захисника і захисниць, з Покровом Пресвятої Богородиці, з Днем козацтва! Здоров'я, віри та перемоги нам всім!

І хоч військові на сьогоднішніх світлинах затушовані та вони наша міць і сила, вони в думках, молитвах і палких серцях земляків...

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото редакції Ямпільські вісті.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь