ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

КОРОТКО ПРО ПРОВЕДЕНУ РОБОТУ ВІДДІЛУ СОЦІАЛЬНОГО ТА МЕДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗА ОСТАННІЙ ТИЖДЕНЬ ВЕРЕСНЯ

Дата: 03.10.2022 13:33
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

Протягом 26-30 вересня 2022 року працівниками відділу соціального та медичного забезпечення Ямпільської міської ради здійснено 12 актів обстеження з метою підтвердження спільного проживання жителів Ямпільської громади з пристарілими для права нарахування компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі. Однією з основних умов призначення цієї компенсації є факт спільного проживання особи, яка здійснює догляд та особи, яка отримує соціальні послуги.

Проведено виплату одноразової грошової допомоги мобілізованим військовослужбовцям та особам, які проходять військову службу за контрактом і приймають участь у виконанні бойових завдань, з відсічі збройної агресії російської федерації проти суверенітету України 46 особам на суму 92000,00 грн.

Здійснено виплату одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій та мобілізованим військовослужбовцям з 24 лютого 2022 року, що зазнали поранення, членам сімей загиблих (померлих) осіб, які брали участь в бойових діях внаслідок військової агресії російської федерації проти України, зареєстровані або проживають на території Ямпільської міської територіальної громади 11 особам на суму 70000,00 грн.

Постійно здійснюється прийом громадян територіальної громади з питань соціальної підтримки населення, надання соціальних послуг. Протягом даного періоду працівниками відділу прийнято 198 осіб.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь