ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

РОБОТА УПРАВЛІННЯ «ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ» ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ В ПОТОЧНОМУ РОЦІ

Дата: 23.09.2022 11:12
Кількість переглядів: 315

 

Фото без опису

2022 рік для  усіх нас видався дуже складним. Всім нам довелося переформатовувати свою роботи, прилаштовуватися до умов воєнного стану.

З 24 лютого були припинені доступи до усіх реєстрів, а це означало – припинена уся робота ЦНАПу. Під  час цього періоду працівники ЦНАПу були задіяні до виконання завдань різного характеру в гуманітарному складі та у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Першим відновив свою роботу програмний комплекс «Соціальна громада» і адміністратори в усіх старостинських округах та в місті Ямпіль,   розпочали надавати послуги.

Окрім діючих, з’явились і  нові соціальні послуги – реєстрація внутрішньо переміщених осіб, зняття з обліку ВПО, реєстрація пошкодженого майна переселенців. Процес роботи саме з такими видами послуг тривав найважче в силу різних причин, але на облік поставили всіх, хто звернувся.

В липні до переліку послуг, які надає ЦНАП додалися послуги ДІАМу. Тепер при наявності необхідних документів можна отримати дозвіл на початок будівельних робіт, продовження будівництва або оформити декларацію про введення об’єкта в експлуатацію.

За звітний період  працівниками ЦНАПу надано понад 15 тисяч адміністративних послуг, в тому числі – соціального характеру – 3011, обліковано ВПО – 3115 осіб, надана послуга з реєстрації пошкодженого майна – 3, прийнято і опрацьовано 780 заяв різного характеру, видано 489 довідок з ДЗК, надано послуг, пов’язаних з пенсійним забезпеченням – 272,  видано довідок з реєстрації місця проживання понад 3000, знято з обліку – 529 осіб, зареєстровано – 546 осіб, проведені реєстраційні дії по нерухомому майні.

За 8 місяців цього року до місцевого бюджету від наданих адміністративних послуг надійшло  1459.6 тис.грн. в тому числі від реєстрації нерухомого майна – 394.7 тис.грн.,  від реєстрації бізнесу – 31.0 тис.грн., від надання інших адміністративних послуг – 1033.9 тис.грн.

Нагадаємо, отримати послуги ЦНАПу можна у місті за адресою– вул. Замкова,буд.94/2, а також в кожному старостинському окрузі громади з понеділка по -пятницю з 9 до 18 год без перерви на обід.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь