A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 20.09.2022 16:45
Кількість переглядів: 330

Під головуванням Геннадія Колюшка - голови постійної комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення, 20 вересня 2022 року відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування,законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення.

 У роботі комісії взяли участь Семенюк В.А. – секретар міської ради, Віт О.В. - керуючий справами виконавчого комітету, Козюк С.В. – начальник фінансового управління міської ради, Пантелейчук Н.П. – начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради, Колюшко В.В. – начальник юридичного відділу міської ради

 На розгляд депутатів було внесено 8 проєктів рішень, це:

1. Про внесення змін до рішення 16 сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2021 року № 1271 «Про міський бюджет на 2022 рік»

2. Про затвердження рішень виконавчого комітету 

3. Про внесення змін до рішення 16 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання від 21.12.2021 року № 1268 «Про структуру виконавчих органів ради, апарату ради та її виконавчого комітету, затвердження їх штатів»

4. Про припинення діяльності закладу дошкільної  освіти Ямпільської міської ради

5. Про внесення змін до рішення 17 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання №1316 від 26.01.2022 року «Про встановлення вартості харчування дітей у закладах дошкільної освіти на 2022 рік»

6. Про звіт постійних комісій Ямпільської міської ради

7. Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо врахування пріоритету бюджетного фінансування

8. Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо захисту громадян від енергетичного колапсу.

        Особливо дискусійним виявилося питання щодо збільшення вартості харчування для дітей закладів дошкільної освіти та учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти Ямпільської міської ради. В ході обговорення цього питання депутатами було надано ряд доручень та рекомендацій.

        Після детального обговорення кожного питання порядку денного депутати одноголосно погодили проєкти рішень, зміни, доповнення до них та внесли їх на розгляд 26 сесії Ямпільської міської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь