ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З БЕЗПЕКОВИХ ПИТАНЬ

Дата: 13.09.2022 14:28
Кількість переглядів: 236

Фото без описуФото без опису

В Ямпільській міській раді сьогодні міський голова Сергій Гаджук провів нараду, на якій основним питанням було забезпечення безпекової ситуації в  громаді.

Участь в нараді прийняло керівництво Могилів-Подільського району, військових, заступники міського голови, керівник апарату, керівники комунальних закладів громади , управлінь та відділів, громадські активісти та ін.

24 лютого 2022 року російські війська почали атакувати територію України – як військові об’єкти, так і мирні житлові райони. З того часу міста, селища, села України живуть в жорстоких умовах, які диктує їм війна. Війна триває, а отже щодня перед нами існують загрози та виклики зумовлені нею. Ворог не залишає нашу країну, а тому ми всі маємо докладати зусилля для його знищення.

 Для захисту рідного міста та сіл нашої громади працюють відповідні структури а також утворено різні групи, які створюють максимальну безпеку для мешканців громади – територіальна оборона, добровольчі батальйони, волонтерські спільноти. Саме  це сьогодні обговорили на нараді.

Найактуальнішим завданням на сьогодні є продовження забезпечення оборони та охорони Ямпільської громади, тому кожен дорослий житель нашої громади, який не задіяний на фронті має стати у нагоді тут на місці. Адже вже понад 200 днів ми щодня доводимо – наша сила в нашій єдності.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь