ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАЛУЧЕННЯ ІНВЕСТОРІВ – РОЗВИТОК ДЛЯ ГРОМАДИ

Дата: 07.09.2022 12:08
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

   Війна триває. З її початком ми ніби стали на паузу, «заморозили» емоції, відклали плани. Проте життя продовжується. І як би ворог не намагався відібрати у нас майбутнє, ми йому цього не дозволимо. Поступово повертаємось до звичного життя з поправкою на ситуацію в країні. Ми віримо у своє майбутнє і Ямпільська міська рада продовжує працювати на перспективу: готувати підґрунтя для майбутнього економічного розвитку громади.

  Сьогодні міська рада ставить перед собою завдання максимально ефективно поінформувати зовнішнє бізнес-середовище про інвестиційні можливості території нашої громади, сформувати її позитивний імідж в очах потенційних інвесторів, для їх залучення до розвитку Ямпільщини.

  Першою перемогою на цьому шляху є відбір Ямпільської міської ради у Програмі «U-LEAD з Європою» для надання їй експертного супроводу Програмою в розробці інвестиційного паспорту. Прикметно, що з числа усіх громад Вінницької області, лише Ямпільська міська рада та ще Вороновицька селищна рада були зараховані до числа громад, яким надаватиметься консультативна допомога від Програми «U-LEAD з Європою», яка діє за підтримки ЄС та його держав-членів Німеччини, Польщі, Швеції, Данії, Естонії та Словенії.

   З цієї нагоди вчора, 6 вересня за головуванням заступника міського голови Людмили Майорової зібралась робоча група, до якої увійшли посадові особи місцевого самоврядування, представники галузі культури та туризму, засобів масової інформації.

   На засіданні обговорили основні кроки з розроблення інвестиційного паспорту Ямпільської міської територіальної громади.

  “Інвестиційний паспорт є ключовим маркетинговим інструментом громади. Завданням цього документа є привернення уваги бізнесу до нашої громади. Робота над ним вимагає багато часу і ресурсів, адже це свого роду наша візитівка, де відображаються всі можливі ресурси, які є на території громади”, - зауважила заступник голови. 

   Інвестиційний паспорт – це один з елементів залучення інвесторів. Він є підказкою для потенційного інвестора: куди, на яких умовах і з якою віддачею він може вкласти вільні кошти. Ті громади, які його мають, на крок попереду інших у конкурентній боротьбі за інвестиції. Наша громада від початку свого існування демонструє велике бажання та робить реальні кроки, щоб бути попереду у цій боротьбі.

  Тож, робота по створенню інвестиційного паспорту розпочалась.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь