ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Виклики освіти в умовах війни. Оновлюємо та розвиваємо

Дата: 26.08.2022 17:30
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

26 серпня 2022 року відділом освіти, молоді та спорту Ямпільської міської ради проведено серпневу нараду для керівників закладів загальної середньої освіти «Про підсумки роботи закладів освіти у 2021-2022 навчальному році та організація навчального процесу в 2022-20223 навчальному році».

   У нараді брали участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайло ТРУБА, завідувач сектору цивільного захисту та мобілізаційної роботи Ямпільської міської ради Олександр МАРТИНЮК, головний інспектор ОППР та ЗЦЗ Могилів – Подільського ГУ ДСН України Ярослав СИНЮК.

   На нараді розглянули питання навчально –виховного процесу в закладах освіти.

  Начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія ПАНТТЕЛЕЙЧУК прозвітувала про підсумки роботи закладів освіти Ямпільської міської ради                 в 2021-2022 навчальному році.

   В обговоренні питання  стану готовності закладів освіти до роботи в 2022-2023 навчального року, а саме – обстеження  готовності у закладах освіти захисних споруд та забезпечення безпеки учасників освітнього процесу брали участь директори опорних навчальних закладів, завідувачі філій, члени комісії  з обстеження захисних споруд Ямпільської міської ради. До роботи в офлайн (очному) режимі готові 17 закладів, вирішується питання щодо роботи ще 4-ох закладів.

   Індивідуально по кожному закладі було прийняте рішення щодо визначення форми організації освітнього процесу в закладах освіти (офлайн, онлайн, змішаною, сімейною (домашньою).

   Навчальний рік розпочнеться 1 вересня 2022 року, останній дзвінок пролунає 31 травня 2023 року.

  На нараді обговорили інші питання: кадрове забезпечення, атестація, курсова перепідготовка педпрацівників тощо. Прийняті відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь