ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ – ВЕЛИЧНА І СВЯТА,  ІЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, МОЯ ТИ УКРАЇНО!

Дата: 24.08.2022 10:18
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

    Сьогодні, 24 серпня наша велика українська родина відзначає День Незалежності України – день, який звеличує тисячолітню історію боротьби за волю, про яку мріяло не одне наше покоління.

    Цьогоріч День Незалежності особливий. Саме зараз в умовах повномасштабної російської агресії ми знову захищаємо свій вибір жити вільно на своїй землі. На жаль, сьогодні наша незалежність сплачується життями захисників та захисниць України, які наближають перемогу над загарбником.

    З нагоди Дня Незалежності на центральній площі міста Ямполя, з урахуванням обмежень воєнного стану, за участі керівництва та працівників міської ради відбулись лаконічні заходи з відзначення державного свята. На жаль, ця історична дата для Ямпільщини затьмарена ще однією непоправною втратою – вчора надійшла звістка про загибель захисника –  северинівчанина Міхая Степана Михайловича. Ще один Герой пішов у вічність нескореним…

    Хвилиною мовчання присутні вшанували героїзм, стійкість, самовідданість і силу духу воїнів, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти України, боролись за українську незалежність у різні часи та пам’ять мирних громадян.

   Потім відбулось покладання квітів до підніжжя монументу Вічної Слави та пам’ятного знаку полеглим у війні з росією як данина поваги, шани і вдячності.

    З нагоди Дня Незалежності України Подяками міського голови Сергія Гаджука за високий професіоналізм, активну громадську позицію, за сприяння зміцненню обороноздатності військових частин ЗСУ та інших військових формувань, за внесок у справу охорони державної безпеки, зміцнення та захисту державного суверенітету, розвитку волонтерського руху  були  відзначені працівники комунальних господарств територіальної громади, прикордонники прикордонної служби «Ямпіль», службовці стрілецької роти та районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, співробітники відділення національної поліції, працівники ДСНС, громадські організації «Відродження –UA», «Молодь Ямпільщини», «Воля».

   Сьогодні, як ніколи раніше, це державне свято висуває перед кожним з нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями. Щохвилини наші співвітчизники демонструють силу духу та відвагу: кожен на своєму місці – на передовій і в тилу – усі вони герої новітньої історії, завдяки яким вільна Україна є і буде!

     Перемоги та миру нашій незалежній Україні!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь