ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІЗИТ ОЧІЛЬНИКІВ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ДО ЯМПІЛЬЩИНИ

Дата: 18.08.2022 18:05
Кількість переглядів: 304

 

Фото без опису

        Сьогодні, 18 серпня у нашій територіальній громаді з робочим візитом побували голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий та його перший заступник, депутат обласної  Ради  Володимир Кістіон. Приїхали не з пустими руками: Ямпільський міський штаб гуманітарної допомоги отримав черговий гумвантаж - допомогу від БФ «Подільська громада». Посадовці зустрілися з керівництвом Ямпільської міської ради, щоб скоординувати спільні зусилля у підтримці нашої громади в її непростій та надважливій місії – наданні прихистку внутрішньо-переміщеним особам та допомоги тим, хто цього особливо потребує: переселенцям, нашим захисникам, їхнім сім’ям. Побували у Ямпільському гуманітарному центрі (у приміщенні кінотеатру), ознайомилися з його роботою.  

   Вячеслав Соколовий дав високу оцінку роботи нашої громади:  «Ямпільська територіальна громада – одна з самих активних громад області. Тут на високому рівні самоорганізація та співпраця міської ради і жителів громади, які з перших днів нападу росіян відізвались на біль тих українців, які змушені були тікати від війни». Очільник обласної Ради висловив вдячність за допомогу всім громадянам: - Тільки так, згуртовано ми працюємо на нашу Перемогу.

 За активну участь у волонтерській роботі в наданні допомоги ЗСУ, бійцям тероборони, переселенцям Подяками голови Вінницької обласної Ради були нагороджені представники великого волонтерського руху нашої громади: Балабух Є.К., Бартко С.О., Дубовий П.А., Марчак Р.А., Мельник С.К., Стариш Ю.О.

  Володимир Кістіон зазначив, що з перших днів агресії стало зрозуміло,що проблеми і труднощі будуть не лише на фронті, а й на місцях, тому, як депутат обласної Ради спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом розпочав пошук міжнародних благодійних організацій-донорів, які сьогодні надають нам різносторонню допомогу – як для воїнів ЗСУ, так і для громадян,які потребують підтримки. І цієї допомоги  буде стільки, скільки потрібно. 

  Міський голова Сергій Гаджук розповів, що від початку повномасштабної війни Ямпільська громада прихистила майже 5 тисяч людей, які вимушено залишили свій дім. Десять відсотків від них виявили бажання залишитись жити у громаді.

   Заступниця міського голови Людмила Майорова розповіла, як з перших годин війни, коли люди почали прибувати безперервним потоком, включились в цілодобову роботу. Вирішували питання з поселенням, харчуванням, забезпеченням елементарними речами. Всі небайдужі жителі нашої громади, підприємці, сільгоспвиробники ділились усім, що мають, аби допомогти. Сьогодні, за сприяння Вінницької обласної Ради, депутата обласної Ради Володимира Кістіона, нам надають допомогу БФ "Подільська громада", Вінницький Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб та 10 міжнародних і благодійних організацій, завдяки яким ми маємо можливість підтримувати переміщених осіб, а також  надавати допомогу захисникам і їх сім’ям.

   В рамках візиту у Ямпільській міській раді відбулась зустріч керівництва Вінницької обласної Ради, Ямпільської міської ради з представниками інжинірингової компанії «Проект-Менеджмент Бізнес Консалтинг», на якій обговорили перспективи створення індустріального парку на території Ямпільської міської громади. Втілення такого проекту надасть можливість створення нових робочих місць та перспективу економічного розвитку громади. Ми віримо в перемогу і працюємо заради розвитку громади та нашого кращого майбутнього, яке обов’язково настане!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь