ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПІДГОТОВКА ДО ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ ТРИВАЄ

Дата: 11.08.2022 09:19
Кількість переглядів: 224

 

Фото без опису

В рамках підготовки до чергової 25 сесії міської ради 8 скликання 10 серпня 2022 року за участі секретаря міської ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керівників окремих відділів та управлінь міської ради відбулось спільне засідання постійних комісій з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету та комісії з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово- комунального господарства та комунальної власності. Вів засідання Ткач О.В.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Козюк подала на розгляд депутатів звіт про виконання міського бюджету у І півріччі 2022 року та ознайомила із рішеннями виконавчого комітету міської ради, які були прийняті в міжсесійний період. Депутати опрцювали зміни до Програми територіальної оборони Ямпільської міської територіальної громади на 2022-2025 роки та Програми соціальної підтримки окремих категорій населення Ямпільської міської ради на 2021- 2024 роки. Погоджено Положення про порядок надання та виплати одноразової грошової допомоги мобілізованим військовослужбовцям та особам, які проходять військову службу за контрактом і приймають участь у виконанні бойових завдань з відсічі збройної агресії російської федерації проти суверенітету України у новій редакції. В ході обговорення вищезазначених питань депутатами були внесені зміни та доповнення, які враховані в проєктах рішень.

Депутати заслухали та взяли до відома звіт керівника КП «Ямпільводоканал» Ямпільської міської ради з питань фінансово- господарської діяльності на території Ямпільської міської територіальної громади за ІІ квартал 2022 року.

Також, членами комісій розглянуті питання, що стосуються діяльності комунальних підприємств Ямпільської міської ради, зокрема погоджено внесення змін до Статутів комунальних підприємств «Ямпільводоканал», «Ямпільське міське господарство», «Буша», «Дзигівка», тощо.

Загалом на засіданні комісій депутати розглянули та погодили 13 питань порядку денного.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь