ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Міжнародний день пам’яті і поминання жертв тероризму

Дата: 21.08.2022 10:22
Кількість переглядів: 258

Фото без опису

 

21 серпня – Міжнародний день пам’яті та поминання жертв тероризму. Дата вшанування була затверджена в 2017 році Генеральною Асамблеєю ООН. Сьогодні згадують усіх людей, які постраждали від тероризму, чиє життя було змінене або перерване терористами. Терористичні акти, ким би вони не здійснювались та чим не були вмотивовані, не можуть бути виправдані та є дуже тяжкими злочинами. 

 Цей день покликаний  вшанувати пам’ять усіх тих, хто загинув у результаті терактів в усьому світі, а також  підтримати тих, хто втратив своїх близьких, рідних, знайомих, хто живе в суспільстві з важкими психічними і фізичними травмами – наслідками трагічних подій.

 Терористичні акти та інша терористична діяльність постали глобальним та національним лихом. Широкомасштабні теракти в США, Іспанії, Великій Британії  та в Україні показують, що тероризм став всесвітньою проблемою.

Статистика жертв терористичних актів зростає з року в рік. Змінюються виконавці, назви злочинних угруповань, але мета цього суспільно небезпечного діяння залишається незмінною - залякування населення, вчинення  дій, які створюють небезпеку для життя та здоров’я людини, вплив на прийняття рішень або вчинення дій органами державної влади.

  Із 24 лютого 2022 року, 179 днів, Україна потерпає від тероризму «руського миру». Російські окупанти здійснюють терористичні атаки на українські міста та села, руйнують та знищують все навкруги, несуть жахи вбивств, залякувань та катувань невинних людей, серед яких є і діти. В підлих терористичних актах по-справжньому виявилося варварське обличчя росії.

 Тероризмце друге ім’я сучасної росії. Терористичний путінський режим, становить загрозу для всієї Європи та світу, тому визнання його таким стане порятунком міжнародного миру та безпекиПрезидент України, Верховна Рада України закликають світ визнати росію країною-терористом, що буде справедливим рішенням по відношенню до жертв після вчинених терактів. Визнання росії країною - спонсором тероризму зараз обговорюється у владних колах багатьох країн. Сейм Латвії визнав росію державою-спонсором тероризму. 27 липня Сенат США ухвалив резолюцію із закликом визнати російську федерацію спонсором тероризму за агресію проти України, Грузії та Чечні і загибель величезної кількості людей.                                                         Країна-терористка відповість за свої злочини. Ми не забудемо і не пробачимо. Розплата настане.                              Сумуємо за кожною безневинною жервою... Світла пам'ять...

  

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь