ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПРО ВИПЛАТИ ОДНОРАЗОВОЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ЯМПІЛЬСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ ЯМПІЛЬЩИНИ

Дата: 13.07.2022 12:38
Кількість переглядів: 1294

Фото без опису

12 липня на сесійному засіданні депутатами Ямпільської міської ради 8 скликання прийнято рішення про надання та виплати одноразової грошової допомоги мобілізованим військовослужбовцям та особам, які проходять військову службу  за контрактом і приймають участь у виконанні бойових завдань, з відсічі збройної агресії російської федерації проти суверенітету України.

Одноразова грошова допомога надаватиметься з метою  часткового задоволення  потреб мобілізованого військовослужбовця у придбанні  предметів та матеріалів першої необхідності.

Згідно прийнятого рішення сума допомоги складає 2000 гривень і може бути виплачена лише при наявності поданих документів одноразово військовослужбовцю, дружині/чоловікові чи одному із батьків, або іншій особі за дорученням.

Передувало прийнятті такого рішення звернення від різних волонтерів та небайдужих мешканців Ямпільської громади стосовно допомоги на ті чи інші потреби для призваних військовослужбовців в індивідуальному порядку. В зв’язку з тим, що виділення коштів з місцевого бюджету є процесом, що має свої особливості – робити це в індивідуальному порядку досить складно та тривало по часу.

Тому, керівництвом міськради було прийнято рішення про напрацювання окремого механізму, завдяки якому буде можливість забезпечувати кожного військового, який призваний до лав ЗСУ після 24 лютого та який виконує  бойові завдання, з відсічі збройної агресії російської федерації проти суверенітету України.

Поки напрацьовувався механізм такої допомоги, активно тривало обговорення зі всіма волонтерськими організаціями, депутатами, керівниками відповідних структурних підрозділів міськради.

Виплата цієї допомоги буде здійснюватись через відділ соціального  та медичного забезпечення Ямпільської міської ради. Для одержання одноразової грошової допомоги, член сім,ї або  інша особа за дорученням,  сам військовослужбовець, місце реєстрації проживання якого зареєстровано в межах Ямпільської міської територіальної громади,  має звернутись до вищезазначеного відділу із заявою та копіями документів - https://1bestlinks.net/ZrPxL

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь