ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЙ

Дата: 08.07.2022 16:13
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

Сьогодні,  08 липня 2022 року в приміщенні  міської ради відбулось спільне засідання депутатських комісій з питань регламенту,  депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями  громадян та засобами масової інформації  та комісії з питань  соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету. Вела засідання Лідія Петровська. У роботі засідання взяли участь секретар міської ради  Вадим Семенюк, начальник фінансового управління Ямпільської міської ради Світлана Козюк, члени Волонтерського добровольчого руху «Воля».

Активно депутати та присутні обговорили наболіле питання сьогодення  - воєнний стан, який вніс корективи в буденне життя жителів нашої громади, України в цілому. Сьогодні, кожен небайдужий  громадянин усвідомлює, яка велика відповідальність лежить на всіх нас та  всіляко долучається до дій та заходів, що наближає довгоочікувану перемогу.

На порядок денний засідання внесено розгляд колективного звернення вищезазначеної волонтерської організації до міської ради шодо сприяння у  забезпеченні мобілізованих військовослужбовців, що боронять рубежі нашої країни необхідною амуніцією, формою, тепловізорами, тощо  та їх доставки безпосередньо на фронт.  В ході обговорення даного питання кожен учасник засідання  висловив свою думку, своє бачення вирішення даного питання,  вніс  відповідну пропозицію.

          Секретар міської ради Вадим Семенюк поінформував присутніх про те, що усі зобов’язання відповідно до Закону України « Про правовий режим воєнного стану» міською радою виконуються в повному обсязі. Світлана Козюк зазначила, що міська рада постійно приймає участь у  передачі коштів субвенції з місцевого бюджету державному бюджету  для здійснення правоохоронних  заходів відповідно до затверджених міською радою  програм.

         Обговоривши  усі запропоновані присутніми пропозиції, рекомендації, враховуючи те, що в країні війна і наші захисники щоденно потребують допомоги,  депутати вирішили  спільно з виконавчими органами міської ради напрацювати механізм підтримки мобілізованих військовослужбовців та членів їх сімей  шляхом надання їм матеріальної допомоги, внісши відповідні зміни до існуючих Програм міської ради або затвердженню нових тощо.

        Підсумовуючи усе сказане, присутні дійшли думки про об’єднання  зусиль всіх і кожного та спрямування їх на допомогу військовим. Адже, у всіх українців одна єдина мрія – ПЕРЕМОГА та МИР!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь