ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ КП "ЯМПІЛЬВОДОКАНАЛ"

Дата: 05.07.2022 16:52
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

За 6 місяців 2022 року, з яких більше чотирьох місяців - це діяльність у військовий час, робота Комунального підприємства «Ямпільводоканал» Ямпільської міської ради проводиться у режимі 24/7.

Забезпечується  водопостачанням та водовідведення мешканців міста та відбувається очистка стічних вод. Контролюється якість питної води за фізико-хімічними показниками. До відома, водою забезпечуються 4135 абонентів.

На підприємстві працює 38 працівників та функціонує дві бригади, які проводять аварійно-відновлювані роботи на водопровідних та каналізаційних мережах міста Ямпіль.

Підприємство обслуговує 61,5 км водопровідних мереж та експлуатує каналізаційні мережі загальною довжиною – 16,0 км.

За поточний рік ліквідували 21 поломку на мережах водопроводу, проведені роботи по заміні фланців, засувок, кранів, датчиків тиску та інші роботи по обслуговуванню мереж, а також проводились роботи по заміні  насосного обладнання із заміною приладів захисту та керування на артезіанській свердловині №11. Виконали реконструкцію артезіанської свердловини №11-А, із прокладанням нової водопровідної мережі та встановленням насосного обладнання для покращення водопостачання жителів вул. Садова, вул. Вінницька, вул. Дорошенка, вул. Сагайдачного та вул. Генерала Кульчицького.

Виконувались роботи по заміні  штанг на артезіанській свердловині №7, та заміна насосного обладнання на артезіанській свердловині №6. Здійснювалась промивка та прочистка каналізаційних мереж по усуненню заторів протяжністю, що складає 238 метрів погонних, а також вивіз рідких побутових відходів за заявками споживачів.

Вцілому підприємство отримало доходу  на  4517,9 тис. грн., витрати ж за цей період склали -  4579,5 тис. грн. Отже в підсумку, підприємство станом на липень місяць має збитки в сумі 61,6 тис.грн.

Значний борг перед підприємством мають споживачі – мешканці заборгували більше 300,0 тис.грн., чим значно погіршують фінансову спроможність підприємства. Тож, велике прохання до споживачів – як вчасно розраховуватись за спожиті послуги, так і сплатити накопичені борги.

В цей непростий військовий час ми всі разом маємо підставляти плече один одному.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь