ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІДПОЧИНОК У ДРУЗІВ ПОЛЯКІВ

Дата: 04.07.2022 15:55
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

   Пора літніх канікул… Цього року вони незвичайні, тому що лагідне літнє сонце переплітається з виттям сирен, а дитячий сміх - зі сльозами матерів. В умовах війни, дуже складно організувати оздоровлення та відпочинок для дітей в нашій країні. Адже в багатьох оздоровчих закладах відсутні умови для безпечного перебування дітей.

   Та попри все, оздоровлення та відпочинок дітей в Ямпільській територіальній громаді – це пріоритетне питання, яке знаходиться на особистому контролі у міського голови Сергія Гаджука. З перших днів війни, під час його постійного спілкування зі старостою Злотівського  повіту паном Річардом Голавським, окрім питань надання гуманітарної допомоги, обговорювалось також і питання відпочинку наших дітей у Польщі.

    Тож, наші польські друзі з міста–побратима  Злотів  гостинно запросили до себе на літній відпочинок діток з нашої громади. Ямпільська міська рада з радістю відгукнулась на приємну  пропозицію старости, і вже 1 липня до Польщі від’їхало 50 дітей з нашої територіальної громади. З них 34 – це діти, батьки яких приймали або зараз приймають участь у боротьбі за незалежність України. Також в групу включені діти – переможці спортивного клубу «Барс» і футбольного клубу «Тірас», переможці різноманітних конкурсів та змагань, діти з багатодітних родин.   

    Поїздка триватиме 24 дні. Польські організатори заздалегідь підготувались до зустрічі. Наші діти отримуватимуть психологічне розвантаження, займатимуться з аніматорами, в тематичних гуртках. Їх чекають затишні кімнати, спортивні та тренажерні зали, зал для проведення дискотек, цікава культурна та туристична програма.

    Такі поїздки – це не лише цікавий відпочинок, але й  неповторні враження,  знайомство з іншою культурою, європейськими традиціями та цінностями, що, можливо, стане поштовхом для  визначення наших дітей  зі своїм європейським майбутнім.

   Щиро дякуємо Злотову за гостинність та пану старості  Річарду Голавському за таку чудову надану для наших дітей можливість!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь