ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Йому назавжди залишилось 23….

Дата: 01.07.2022 15:30
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Сьогодні Ямпільська громада попрощалася із загиблим захисником України – СОБКОМ  ПАНТЕЛЕЙМОНОМ  ЮРІЙОВИЧЕМ, 5.10.1998 року народження, уродженцем села Качківки.

   Пантелеймон служив на флоті, був у званні головного корабельного старшини. Загинув під час боїв за «Азовсталь» у м. Маріуполі.

   Біль втрати неможливо висловити ніякими словами...

   Пантелеймон був доброю, світлою, талановитою людиною. Для рідних – неймовірним сином, чудовим братом, для дружини – коханим чоловіком, для друзів – вірним товаришем. Достойно закінчив школу, здобув освіту у Національному Університеті «Одеська морська академія».

   Молодий та перспективний, він міг би розвивати військово-морські сили України - та не судилось. Мріяв вийти в океан - та не встиг. Хотів побачити свого новонародженого первістка - та не побачив…Підступний рашистський окупант відібрав у нього все. Кляті вороги забирають в України її найцінніше – життя нашої молоді, життя справжніх патріотів.

   Траурна процесія розпочалась о 9-й годині ранку від Ямпільської територіальної лікарні, звідки ямпільчани у живому коридорі, прихиливши коліна, проводжали загиблого воїна до його рідної Качківки.

   А десятки сотень качківчан, рідні та близькі, друзі, товариші, побратими зустрічали свого Героя, щоб провести його навіки в останню дорогу. Стоячи на колінах та похиливши голови у скорботі, встеляючи шлях квітами, люди віддавали шану полеглому захиснику.

   Щирі співчуття і слова вдячності за сина-патріота, за справжнього ГЕРОЯ, висловили родині староста Качківського старостинського округу Ігор Поповський, міський голова Сергій Гаджук, начальник другого відділу Могилів-Подільського районного центру комплектування і соціальної підтримки Віктор Понкрашов, священнослужитель ПЦУ отець Віталій, класний  керівник Валентина Нагірняк-Гром  та багато інших, які знали і любили загиблого.

  Сумуємо разом з рідними і схиляємо голови перед світлою пам’яттю Пантелеймона. Вічний спомин про полеглого захисника, який віддав своє молоде життя за кращу долю України, за мирне небо над головою свого сина та усіх українських дітей, назавжди залишиться у наших серцях.

    Указом Президента України від 4 квітня 2022 року Собко Пантелеймон був прижиттєво нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

    Спочивай з Богом, дорогий  ГЕРОЮ!

    Вічна слава і вічна пам’ять ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь