ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Юнь Ямпільщини – перемагає!

Дата: 29.06.2022 10:53
Кількість переглядів: 296

Фото без опису

Червень для школярів нашої територіальної громади– це не тільки кінець навчального року, а ще й місяць важливих перемог.

Так, на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України м. Києва проводилась ціла низка заходів для учнів - природознавців.

З 6 по 10 червня ц.р. проводився Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців для здобувачів освіти з числа переможців та призерів всеукраїнських конкурсів аграрного та біологічного напрямку. Нашу громаду представляли: Варваришена Леся Олександрівна, учениця 6 класу ОНЗ ЗЗСО І-ІІІст. с.Дзигівка та Чабан Олександра Олександрівна, учениця 5 класу філії ЗСО І-ІІст. с.Северинівка ОНЗ ЗЗСО І-ІІІст. с.Довжок.

У Зльоті брали участь 130 учасників зі всієї України. Дівчатка в онлайн режимі розповіли про свої дослідження та були нагороджені Дипломами НЕНЦ у м.Київ.

З 13 до 17 червня ц.р. був проведений Всеукраїнський збір лідерів Дитячого екологічного парламенту. Вперше в цьому зборі брали участь здобувачі освіти філії дошкільного відділення ЗСО І-ІІ с. с. Цекинівка ОНЗ ЗЗСО І-ІІІ ст. с. В.Кісниця (завідувачка філії Шарко Т.П.). І вперше наша команда екологів виборола І місце. Це дуже значуща перемога наших юних лідерів екологічного руху, адже з 16 регіонів України свою роботу представляли представники регіональних осередків ДЕП, дитячих громадських екологічних організацій, юннатівських секцій Товариств охорони природи, еколого- натуралістичних центрів різних рівнів.

Також, 15-17 червня ц.р. відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько – експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

У фінальному етапі у складі команди Вінницької області взяли участь юні ямпільчани (9-11 років) і всі вони  отримали призові місця, а саме: Мичкодан Анастасія та Рачковська Кіра з Цекинівської школи – І місце, Тітаренко Валерія з Ямпільської школи-гімназії - ІІ місце, Вдовцов Михайло з Довжоцької школи – ІІІ місце, Гутковська Ангеліна з Михайлівської школи – ІІІ місце, Найко Софія - ІІІ місце з Ямпільської школи №2 ім.Івана Богуна, Гафенко Іван  з Цекинівської школи - ІІІ місце, Гулько Анастасія з Ямпільської школи-гімназії - ІІІ місце.

Ми пишаємось нашими юними ямпільчанами, які  гідно представили нашу громаду!

  Ви – наше майбутнє, ви – наша сила!

  Все буде Україна!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь