ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Юнь Ямпільщини – перемагає!

Дата: 29.06.2022 10:53
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Червень для школярів нашої територіальної громади– це не тільки кінець навчального року, а ще й місяць важливих перемог.

Так, на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України м. Києва проводилась ціла низка заходів для учнів - природознавців.

З 6 по 10 червня ц.р. проводився Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців для здобувачів освіти з числа переможців та призерів всеукраїнських конкурсів аграрного та біологічного напрямку. Нашу громаду представляли: Варваришена Леся Олександрівна, учениця 6 класу ОНЗ ЗЗСО І-ІІІст. с.Дзигівка та Чабан Олександра Олександрівна, учениця 5 класу філії ЗСО І-ІІст. с.Северинівка ОНЗ ЗЗСО І-ІІІст. с.Довжок.

У Зльоті брали участь 130 учасників зі всієї України. Дівчатка в онлайн режимі розповіли про свої дослідження та були нагороджені Дипломами НЕНЦ у м.Київ.

З 13 до 17 червня ц.р. був проведений Всеукраїнський збір лідерів Дитячого екологічного парламенту. Вперше в цьому зборі брали участь здобувачі освіти філії дошкільного відділення ЗСО І-ІІ с. с. Цекинівка ОНЗ ЗЗСО І-ІІІ ст. с. В.Кісниця (завідувачка філії Шарко Т.П.). І вперше наша команда екологів виборола І місце. Це дуже значуща перемога наших юних лідерів екологічного руху, адже з 16 регіонів України свою роботу представляли представники регіональних осередків ДЕП, дитячих громадських екологічних організацій, юннатівських секцій Товариств охорони природи, еколого- натуралістичних центрів різних рівнів.

Також, 15-17 червня ц.р. відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько – експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».

У фінальному етапі у складі команди Вінницької області взяли участь юні ямпільчани (9-11 років) і всі вони  отримали призові місця, а саме: Мичкодан Анастасія та Рачковська Кіра з Цекинівської школи – І місце, Тітаренко Валерія з Ямпільської школи-гімназії - ІІ місце, Вдовцов Михайло з Довжоцької школи – ІІІ місце, Гутковська Ангеліна з Михайлівської школи – ІІІ місце, Найко Софія - ІІІ місце з Ямпільської школи №2 ім.Івана Богуна, Гафенко Іван  з Цекинівської школи - ІІІ місце, Гулько Анастасія з Ямпільської школи-гімназії - ІІІ місце.

Ми пишаємось нашими юними ямпільчанами, які  гідно представили нашу громаду!

  Ви – наше майбутнє, ви – наша сила!

  Все буде Україна!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь