ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВАЖЛИВІ СПРАВИ ЯМПІЛЬСЬКОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ

Дата: 16.06.2022 14:21
Кількість переглядів: 229

 

Фото без опису

Жодного дня не припиняється робота установи в цей воєнний час, адже її не відкладеш на потім. Вона – це  піклування про найвразливіших.

Працівники Ямпільського територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Ямпільської міської ради не лише за службовими обов’язками, але в більшості своїй по своїй доброті душевній та чуйності серця піклуються про літніх людей, ветеранів та осіб з особливими потребами.

Робота відділення соціальної допомоги вдома територіального центру спрямована на забезпечення соціальної підтримки найменш захищених верств населення. Це не лише прибирання чи доставка продуктів харчування, медикаментів, а й допомога у самообслуговуванні, веденні домашнього господарства, рубанню дров, обробітку присадибної ділянки. Отже, справ чимало, тим більше надворі літо. Та чуйні працівники терцентру справляються зі своєю роботою.

Незважаючи на складність роботи в теперішніх умовах, усі громадяни, які перебувають на обліку в територіальному центрі, отримують послуги в повному обсязі, а їх 630 осіб.

Якщо вам чи вашим знайомим потрібні послуги догляду та інші, які надаються терцентром – звертайтесь, там обов’язково допоможуть.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь