ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.06.2022 10:47
Кількість переглядів: 258

 

 

Фото без опису

 07 червня 2022 року під головуванням Олександра Ткача відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету та з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

На розгляд депутатів було внесено 9 проєктів рішень, що стосувались різних сфер життєдіяльності громади. Відтак, депутатами розглянуто ставки місцевих податків і зборів на території населених пунктів Ямпільської міської територіальної громади на 2023 рік. В ході обговорення зазначеного питання депутатами була надана рекомендація зменшити ставку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за 1 кв. метр для юридичних осіб – «Будинки житлові готельного типу» та «Будівлі центрів радіо- та телевізійного мовлення, телефонних станцій, телекомунікаційних центрів тощо» - з 0,500 на 0,100. Заслухано звіти керівників окремих комунальних установ про фінансово-господарську діяльність підприємств за 2021 рік. Погоджено проєкт рішення про затвердження тарифів на медичну послугу

«Медичні огляди». Під час розгляду питання «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання Могилів –Подільського району Вінницької області до Верховної Ради України щодо визнання дій Росії проти України геноцидом українського народу» депутати зауважили, що прийняття даного Звернення не є доцільним, оскільки Верховною Радою України 14 квітня прийнято Постанову про визнання дій Росії геноцидом проти українського народу. Також парламенти 7 країн світу: Польща, Канада, Литва, Латвія, Єстонія, Чехія, Ірландія підтримали рішення України та визнали дії Росії проти України геноцидом українського народу. Тому депутатами було запропоновано підтримати Заяву Верховної Ради України "Про вчинення Російською Федерацією геноциду в Україні".

Усі зміни, доповнення запропоновані депутатами враховані в проєктах рішень та внесені на розгляд чергової сесії міської ради.

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь