ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

СПІЛЬНЕ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 08.06.2022 10:47
Кількість переглядів: 272

 

 

Фото без опису

 07 червня 2022 року під головуванням Олександра Ткача відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради з питань соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету та з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності.

На розгляд депутатів було внесено 9 проєктів рішень, що стосувались різних сфер життєдіяльності громади. Відтак, депутатами розглянуто ставки місцевих податків і зборів на території населених пунктів Ямпільської міської територіальної громади на 2023 рік. В ході обговорення зазначеного питання депутатами була надана рекомендація зменшити ставку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за 1 кв. метр для юридичних осіб – «Будинки житлові готельного типу» та «Будівлі центрів радіо- та телевізійного мовлення, телефонних станцій, телекомунікаційних центрів тощо» - з 0,500 на 0,100. Заслухано звіти керівників окремих комунальних установ про фінансово-господарську діяльність підприємств за 2021 рік. Погоджено проєкт рішення про затвердження тарифів на медичну послугу

«Медичні огляди». Під час розгляду питання «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання Могилів –Подільського району Вінницької області до Верховної Ради України щодо визнання дій Росії проти України геноцидом українського народу» депутати зауважили, що прийняття даного Звернення не є доцільним, оскільки Верховною Радою України 14 квітня прийнято Постанову про визнання дій Росії геноцидом проти українського народу. Також парламенти 7 країн світу: Польща, Канада, Литва, Латвія, Єстонія, Чехія, Ірландія підтримали рішення України та визнали дії Росії проти України геноцидом українського народу. Тому депутатами було запропоновано підтримати Заяву Верховної Ради України "Про вчинення Російською Федерацією геноциду в Україні".

Усі зміни, доповнення запропоновані депутатами враховані в проєктах рішень та внесені на розгляд чергової сесії міської ради.

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь