ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВОДНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

Дата: 05.06.2022 10:00
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

Указом Президента України від 18 березня 2003 року № 226/2003 в Україні встановлено професійне свято - День працівників водного господарства, який відзначається щорічно в першу неділю червня. В цьому році День працівників водного господарства України припадає на 5 червня.

Водне господарство України тісно пов’язане з усіма галузями народного господарства і впливає на розвиток і розміщення продуктивних сил.

Всі функції, які пов’язані з регулюванням водних ресурсів, їх збереженням, використанням і відведенням використаної води, а також із запобіганням руйнівної дії вод, тісно переплетені між собою.

На території громади справно виконує свою роботу Ямпільська експлуатаційна дільниця БУВР р.Південний Буг, колектив якої в останні роки з нуля відроджує зрошувальні системи  Ямпільщини. На сьогодні вже діє зрошення на 2592га поливних площ, що обслуговується дільницею.

Також працівники дільниці активно зайняті природоохоронною роботою рік та джерел. Так, за поточний рік прибрано 400м. берега по обидві сторони річки Русава, по 600м. прибережної зони річки Дністер та в парку міста, розчищаються джерела.

Важливою водогосподарською проблемою є захист територій, які знаходяться під загрозою паводків і підтоплення – тому спеціалісти дільниці стежать за прибережною захисною смугою р.Дністер.

Цьогоріч робота спеціалістів галузі відбувається у важких військових умовах – здорожчання ресурсів та дефіциті паливно-мастильних матеріалів, але багатий досвід працівників та вірність обов’язку є запорукою ефективної роботи водогосподарського комплексу як вцілому по країні, так і на Ямпільщині.

Шановні працівники Ямпільської експлуатаційної дільниці БУВР р.Південний Буг, прийміть щирі вітання від міського голови Сергія Гаджука, депутатського корпусу та виконавчого комітету Ямпільської міської ради з нагоди професійного свята!

У цей святковий недільний день бажаємо Вам всього  найкращого! Успіхів Вам, миру, здоров'я, щастя, родинного затишку та професійних досягнень. Нехай здійсняться усі Ваші найпотаємніші мрії!

Зі святом!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь