A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЯМПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Дата: 13.05.2022 17:51
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Черговий гумвантаж - допомогу від міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу м. Вінниці отримала Ямпільщина. Це - продукти харчування, засоби особистої гігієни, постільна білизна, ковдри, подушки та ін., які були закуплені швейцарською гуманітарною місією.

   Ямпільський міський штаб гуманітарної допомоги (у приміщенні кінотеатру)  забезпечив розфасовку та підготовку 1300 продуктових наборів. До їх складу входять борошно, кілька видів круп, сухе молоко, пляшка соняшникової олії, тушонка.

   Вже сьогодні старости Ямпільської територіальної громади мали змогу отримати відповідно до заявок ці набори та роздати їх внутрішньо переміщеним особам, які знайшли прихисток у населених пунктах нашої громади.

     Із старостами сіл поспілкувались наш земляк, заступник голови Вінницької обласної Ради Володимир Кістіон, за сприяння якого стала можлива ця допомога, та міський голова Сергій Гаджук. Зокрема від старост вони почули про те, що нині жителі сіл надзвичайно згуртовані та об’єднані, готові консолідувати всі наявні сили, аби забезпечити спокій, порядок та надати на місцях допомогу, якої потребуть внутрішньо переміщені особи.

    Володимир Кістіон зазначив, що «міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб - це не політичне утворення, а штаб гуманітарної допомоги, аби в цей непростий час максимально допомогти українцям».

   - Пріоритетом роботи є гарячі точки та лінії зіткнення – міста Маріуполь, Чернігів, Суми та ін. За час роботи, а це більше 60 днів, через міжрегіональний координаційний штаб від закордонних партнерів, країн ЄС до України було доставлено більше 60 тонн вантажів. Завдяки штабу Ямпільська громада вже отримали більше 8 тонн гумдопомоги, - зауважив Володимир Кістіон.

  Сергій Гаджук розповів, як з першого дня війни всі небайдужі жителі нашої громади та сусідніх громад, підприємці, сільгоспвиробники ділились усім, що мають, аби допомогти та підтримати  вимушених переселенців, які знайшли у нас прихисток. Подякував за допомогу організаторам координаційного  гуманітарного  штабу і зауважив: «Кожна допомога і підтримка це прояв того, що ми вміємо жити, як одна дружна сім’я».

 

(За матеріалами  районної газети «Ямпільські вісті»)


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ольга
2022-05-20 19:21:41

Добрий вечір. У мене виникає питання....Чому на сайті розміщена інформація, про те що швейцарською гуманітарною місією були закуплені нові ковдри, пост.білизна, подушки...та інше..... але до села довезли речі , які вже були у вжитку ( Не маю , нічого проти , але тоді розміщуйте відповідну інформацію). Ще на світлинах була зображена побутова хімія та засоби особистої гігієни , які зовсім не привезли. Було б добре , якби на сайті Ямпільської громади була інформація про те коли і яка саме гуманітарна допомога буде розвозитися по селах. На разі на минулому тижні привезли продукти харчування, сьогодні ковдри і постільна білизна , які були у вжитку , хімію і засоби особ.гігієни не привезли.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь