A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВИРІШЕННЯ ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 12.05.2022 09:49
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

11 травня 2022 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Михайла Труби відбулися засідання одразу декількох комісій для вирішення питань соціального захисту жителів  Ямпільської територіальної громади. У їх складі взяли участь працівники структурних підрозділів та комунальної установи, відповідальних за галузі фінансового та соціального забезпечення та їх керівники: Світлана Козюк, Геннадій Колюшко, Валентина Миронишина, Алла Гурська, Віта Колюшко.

Комісія з питань розгляду заяв для надання матеріальної допомоги соціально незахищеним громадянам  Ямпільської міської ради розглянула 27 заяв громадян на отримання одноразової матеріальної допомоги на лікування, які надійшли у період з 04 квітня по 11 травня поточного року. Згідно цих заяв комісією прийняті відповідні рішення.

Наступним було обговорення опікунською радою при виконавчому комітеті міської ради питання призначення опікуна над повнолітньою, недієздатною особою, з рекомендацією прийняття відповідного рішення на засіданні виконавчого комітету.  

        Також, комісією з розгляду питань щодо звільнення осіб від плати за надання соціальних послуг у структурних підрозділах Ямпільського терцентру було розглянуто питання про необхідність продовження перебування громадянки похилого віку з міста Ямпіль у відділенні стаціонарного догляду Ямпільського терцентру (с.Дзигівка) на безоплатній основі, яка вже знаходиться у відділенні протягом 4-х місяців після перенесеного інсульту. Оскільки  близькі родичі жінки (син та онук) відмовляються доглядати за нею та перебувають за межами громади, комісія вирішила рекомендувати виконавчому комітету прийняти рішення про продовження перебування вищезгаданої громадянки у відділенні стаціонарного догляду Ямпільського терцентру (с.Дзигівка).


Коментарі:

Светлана
2022-05-13 13:53:54

Її прізвище Травінська Ірина Едуардівна

Светлана
2022-05-13 13:49:51

Шановна комісія, чому не вказуєте прізвище громадянки міста Ямполя від якої відказався син та внук.Для чого ви переводити державні кошти, як ніхто від неї не відказувався.Що особисто?Сином є написанна заява, що він відказується від своєї мами?При тому, він працює і має відповідно достатню зарплату в Київській області.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь