ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВЕСНЯНА ТОЛОКА У РОЗПАЛІ

Дата: 15.04.2022 10:42
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

Щорічно на Ямпільщині проводиться акція з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів громади. Цьогоріч на виконання розпорядження міського голови Сергія Гаджука весняна толока розпочалась з 27 квітня. Усі жителі міста і сіл активно взялись до прибирання своїх територій. Незабаром зустрічатимемо світле свято Воскресіння Господнього, а тому усі роботи – в активній фазі.

До місячника благоустрою долучаються підприємства, установи та організації, учнівська, студентська молодь та усі небайдужі громадяни, які прибирають території, прилеглі до адміністративних будівель та житлових будинків, впорядковують зелені зони, квітники, парки, сквери, алеї, вулиці, місця масового перебування та відпочинку населення, ліквідовують сміттєзвалища та чагарники, наводять лад на кладовищах та на меморіальних комплексах.

14 квітня кипіла робота у парку над Дністром. Тут доросовісно прибирали, зачищали територію освітяни, працівники музичної та спортивної шкіл, БДЮТ.

А працівники культури оновлювали фарбу на перилах мосту. Востаннє їх було вбрано в національні кольори Державного Прапора у 2014 році.

Сьогодні ж завдяки зусиллям наших культармійців споруда набуває нового ошатного вигляду. Фарбою забезпечила міська рада, а кисточки принесли працівники.

Активно долучились до місячника благоустрою і старостинські округи нашої громади.

«Важкою артилерією» у боротьбі зі сміттям і безладом людей забезпечує КП «Ямпільське міське господарство» - техніка підприємства забезпечує вивезення зібраного листя та порослі на смітттєзвалище. Вила, граблі, мотокоси, сокири, садові ножиці, веретки люди приносили з дому.

Отож прибираємо, ремонтуємо, фарбуємо, білимо, саджаємо! Чекаємо на Перемогу на доглянутій, чистій і заквітчаній Ямпільщині!

Попри реалії воєнного часу територіальна громада працює, забезпечуючи фронту підтримку та надійний тил. «Ямпільчани не припиняють виконувати щоденну роботу задля забезпечення комфорту і спокою громадян. Ми хочемо, щоб українці, які тікали від розрухи і хаосу, що принесла до їхніх домівок війна, знайшли у нашій громаді порядок і затишок, які б допомогли їм і всім нам забути про пережиті страхи і переживання», - йдеться на сайті Ямпільської міської ради.

(За матеріалами газети "Ямпільські вісті")

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь