ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЯМПІЛЬСЬКИЙ ВІДДІЛ МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКОЇ ОКРУЖНОЇ ПРОКУРАТУРИ ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 24.03.2022 12:55
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

Як відомо Указом Президента України від 24.02.2022 року на території України введено воєнний стан. У зв’язку із цим усі правоохоронні органи працюють у посиленому режимі на захист суверенітету, територіальної цілісності України та захисту життя й здоров’я населення. У зв’язку з цим будь-які посягання на життя та здоров’я громадян будуть негайно припинені правоохоронцями.

   Так, 09.03.2022 року до Ямпільського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканки одного із сіл Ямпільської територіальної громади про те, що її співмешканець вчиняє насильство. У зв’язку з чим екіпаж поліції негайно прибув на місце події. По прибутті поліції 51-річний чоловік поводив себе агресивно, погрожував вбивством та кинувся із сокирою на працівника поліції, який розуміючи загрозу для свого життя, змушений був застосувати вогнепальну зброю. На даний час життю та здоров’ю 51-річного чоловіка нічого не загрожує, йому вчасно була надана медична допомога. Однак, за загрозу вбивством щодо працівника поліції за процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури, йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 345 Кримінального кодексу України. Також, у разі доведеності вини правопорушника в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавлення волі до 3-ох років.

   Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь