A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПОЗАЧЕРГОВА 18 СЕСІЯ ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ

Дата: 15.02.2022 16:48
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

 

15 лютого 2022 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука  відбулось  позачергове пленарне засідання 18 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, на якому депутати розглянули 3 питання порядку денного.

Участь у засіданні позачергової сесії  взяло 18 депутатів, представники силових відомств, керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств,  представники засобів масової інформації.

Сергій Іванович зосередив увагу депутатського корпусу на ситуації, яка склалась навколо нашої держави, в умовах посилення боєготовності розташованих на кордоні з Україною російських військових підрозділів, що в свою чергу ставить перед нами, як перед громадою нові виклики. Ситуація напружена, накопичення військ навколо України триває – зазначив міський голова, розпочинаючи засідання. Саме тому, щоб посилити можливості захисту було прийнято рішення про скликання сьогодні позачергового засідання.

Заслухали та прийняли Програму територіальної оборони Ямпільської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

Під час обговорення даної Програми  депутати дискутували та вносили свої пропозиції, адже мова йде про захист, можливості дій та виділення коштів з бюджету громади.

Наступним погодили зміни до  рішення 16  сесії міської ради 8 скликання від 21 грудня 2021   року № 1271 «Про міський  бюджет на 2022 рік» та передбачили своїм рішенням виділення коштів в розмірі 500,0 тис.грн. на батальйон територіальної оборони, що дислокуватиметься в Муровано- Куриловецькій громаді Могилів-Подільського району.

Третім питанням,  яке розглядалось було забезпечення виконання мобілізаційних заходів на території Ямпільської міської ради .

Тут мова йшла про роту охорони,  яка буде сформована з мобілізованих військовослужбовців та  про добровольчі формування територіальної громади. Депутати заслухали інформацію з даного питання та прийняли відповідне рішення.

Також, користуючись нагодою міський голова звернув увагу присутніх на відзначення сьогоднішньої дати - Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану. Адже, відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок.

Закриваюче сесійне засідання, міський голова наголосив на тому, що сьогоднішні прийняті рішення значно підсилять можливості національного супротиву. Сергій Іванович закликав всіх до єдності, згуртованості та допомоги один одному, адже всі ми на своїй землі, а разом ми  - сила.

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь