A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПОДЯКА МУЗКОЛЕКТИВАМ

Дата: 14.02.2022 16:39
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

Сьогодні міський голова Сергій Гаджук завітав до сіл Петрашівки, Гальжбіївки та Білої в рамках відзначення музичних колективів, які приймали участь у фестивалі  щедрівок і колядок «Різдвяне диво», що гучно відлунав у січні 2022 року.

Нагадаємо, що тоді культпрацівники та аматори сцени зачаровували   піснями та вигравали на духових інструментах. Подія викликала надзвичайні емоції у містян, а на завершення фестивалю Ямпільський міський голова Сергій Гаджук сказав, що обов’язково відзначить усіх учасників дійства народної творчості. Очільник громади додав, що фестиваль і справді став традиційним для нашої громади і давно відійшов від простого культурного заходу, віддзеркалюючи автентичність української, ямпільської душі.

Отже, за популяризацію та збереження національних, старовинних традицій, звичаїв, фольклору та вагомий внесок у розвиток культури Ямпільської територіальної громади грамотами та цінними подарунками було відзначено вокальний ансамбль Білянської філії ЯМЦКД (керівник Олена Собко), народний аматорський колектив весільних музик «Подоляни» (кер. Владислав Побережний), народний аматорський колектив української пісні «Джерела» (кер. Василь Слободянюк) Гальжбіївської філії ЯМЦКД та народний аматорський колектив української народної пісні «Калинонька» Петрашівської філії ЯМЦКД (кер. Михайло Костюк).

Подарунок складається із  подяки, набору чашок, солодощів та термопоту. Як  зазначив міський голова це хоч невеличкий, але важливий прояв вдячності до діячів культури громади.

До речі, такими подарунками днями буде відзначено і всі інші учасники святкового фестивалю.

Окремо, хочемо наголосити, що до подарункового набору входять саме ті чашки, які нещодавно так бурхливо, з хейтом та  неправдивими суб’єктивними судженнями обговорялись у соцмережі.

Ось тут можна ознайомитись із процедурою відкритих торгів по наборам чашок https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2022-02-09-001357-c  та

термопотів https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2022-02-09-005753-b .

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь