A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАХОДИ ДЛЯ   МОЖЛИВОГО УКРИТТЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 11.02.2022 17:05
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

 

Відповідно Закону України «Про основи національного спротиву»», Кодексу цивільного захисту України, постанови МВС № 579 від 09.07.2018 року «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту», листів Вінницької обласної державної адміністрації, Департаменту цивільного захисту, Могилів-Подільської районної державної адміністрації та з метою покращення стану укриття населення в межах Ямпільської міської територіальної громади,

10.02.2022 року оглянуто 6 захисних споруд в м. Ямпіль (ПРУ, найпростіші укриття) та підвальних приміщень закладів освіти та охорони здоров’я. Ці приміщення знаходяться в задовільному стані та можуть використовуватись як захисні споруди для укриття населення. Також в ході обстеження було визначено основні недоліки та можливості для їх вирішення. Роботи по покращенню стану та виявлення приміщень які можуть бути зараховані до фонду найпростіших укриттів в межах Ямпільської міської територіальної громади продовжуються.

Особливо хочеться звернутись до жителів багатоповерхівок в м. Ямпіль щодо покращення стану утримання цокольних та підвальних приміщень, які переобладнані та  використовуються населенням здебільшого як комори. Як показує досвід, на території проведення ООС, в підвальних приміщеннях багатоповерхівок укриваються здебільшого населення яке проживає в цих будинках, тому варто подбати про умови, щоб у разі необхідності використовувати ці приміщення як укриття. При потребі жителі багатоповерхових будинків можуть звернутись до Ямпільської міської ради, через відділ житлово-комунального господарства та КП «Ямпільське міське господарство» для отримання допомоги  у разі проведення робіт з розчищення від сміття, облаштування підвального приміщення, приведення в належний санітарний стан, а саме допомоги у вигляді транспорту для вивозу сміття, прокладанні освітлення, наданні інструменту для виконання робіт, тощо.

Далі на порядку денному заплановано провести додатковий огляд споруд які можуть бути використані як найпростіші укриття по кожному старостинському окрузі та здійснити перевірки по закладах освіти для більш ефективного покращення утримання та використання захисних споруд безпосередньо на місцях. Дана робота на особливому контролі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь