A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

АКТУАЛЬНА ТЕМА

Дата: 09.02.2022 17:42
Кількість переглядів: 295

Зважаючи на наближення відновлення очного навчання  в школах та  у зв’язку з активним обговоренням в соціальних мережах  температурного режиму в філії  ЗСО І-ІІ ступенів с. Писарівка опорного  навчального  закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Клембівка Ямпільської міської  ради Вінницької області»  надаємо вичерпну інформацію стосовно даного питання.

Температурний режим в закладах освіти контролюється постійно в тому числі і в зазначеній школі.

Нагадаємо, що даний заклад освіти в підпорядкуванні Ямпільської міської ради перебуває з минулого навчального року. Загальна площа приміщень 1945 м.кв., адже розраховане на 420 дітей , та фактично навчається 67 учнів і працює 21 педагог. Отоплення функціонує по всій школі.

Сучасні твердопаливні котли для обігріву приміщення встановлені у  2018  році. Первісна   вартість, яких сягає 1,5млн.грн. кредитних коштів. Щороку сплачується оренда за них з місцевого бюджету (орієнтовний розрахунок за 6 міс. 2022 року складе 215,8 тис.грн.). Також, з метою теплозбереження  приміщення, в 2021 році здійснено заміну 15 вікон в коридорах закладу на загальну суму 89,0 тис.грн. з бюджету громади.

Зазначимо, що поки учні здобувають освіту дистанційно, котел у школі працює в режимі економії, на пів потужності, задля підтримки системи опалення.

Наголошуємо, що заклад повністю забезпечено твердим паливом – на опалювальний сезон 2021-2022 рр. на опорний навчальний заклад закуплено 705 м.куб. дров.

Дрова, до закладу підвозяться регулярно по мірі їх використання. Доречі, за січень до філії завезено 22 кубометра дров.

Також, староста Писарівського старостинського округу, по мірі санітарної розчистки  дерев на ввіреній їй території здійснює завіз матеріалів, що використовують для опалення і таким чином відбувається економія бюджетних коштів. На початку лютого 2022 року було завезено 3,5 куб.м.  таких дров.

Наразі, міською радою вивчається питання оптимізації системи опалення та приміщення закладу, у зв’язку з недоцільністю опалення всієї площі приміщення, коли воно використовується лише  на  30%. Адже кошти для цих потреб виділяються з міського бюджету.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь