A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Кращі агропрактики у птахівництві

Дата: 01.02.2022 14:06
Кількість переглядів: 260

Ямпільська міська рада запрошує фермерів, мікро-, малих та середніх сільгосппідприємств, осіб, які мають бажання організувати власну справу з розведення птахівництва (а саме індиків) взяти участь у черговому онлайн мітапі за темою «Кращі агропрактики у птахівництві», який відбудеться 03 лютого 2022 року о 10 годині онлайн (ZOOM-платформа).  

Доповідачами будуть:

Варвара Рябоконь – фермерка з Харківщини. Займається вирощуванням племінних індиків, батьківське стадо господарства налічує близько 1 тис голів. Розповість про 30-ти річний, непростий шлях від становлення підприємства до його стабільної та успішної діяльності. Розкриє секрети власних напрацювань та дієвих, відпрацьованих практик, в тому числі й заготівлі кормів на власній, повністю механізованій установці. Поділиться амбітними планами щодо подальшого розвитку та оптимізації підприємства.

Наталія Шоміна – кандидат сільськогосподарських наук, експерт Центру обслуговування із птахівництва, який було нещодавно створено на Харківщині. Центр надає широкий асортимент послуг для птахівників, а також має свою експериментальну ферму, на якій утримуються кури та індики вітчизняних порід. Розповість про особливості ведення такої галузі, які труднощі та проблеми виникають в процесі діяльності, а також про допомогу, яку можуть отримати птахівники у новоствореному Центрі. Розкриє секрети застосування ефективних практик, інструментів, які допомагають оптимізувати виробництво. Поділиться планами та напрацюваннями в подальшому розвитку даної галузі.

Проект реалізується Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

До участі у заході можна долучитися в каб. № 2 адмінбудинку Ямпільської міської ради, або зареєструвавшись за посиланням:  

https://forms.gle/GLweTtN8cp52GtTP7

Посилання для підключення буде надіслано зареєстрованим учасникам.

 

Мітапи проходять в невимушеній атмосфері, доповідачі відповідають на всі запитання слухачів, надають практичні та дієві поради. Долучайтеся, буде цікаво і корисно!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь