A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЧЕРГОВА 17 СЕСІЯ ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ

Дата: 26.01.2022 17:39
Кількість переглядів: 249

Фото без описуФото без опису

26 січня 2022 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука  відбулось пленарне засідання 17 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, на якому депутати розглянули 56 питань порядку денного.

Участь у засіданні чергової сесії  взяло 23 депутати, керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств, старости, представники засобів масової інформації.

 Ще до початку засідання міський голова вручив Почесну грамоту  Вінницької обласної Ради та Вінницької обласної державної  адміністрації

депутату міської ради Миколі Пивовару та  привітав його з Днем народження. Також Сергій Гаджук передав  вітальну листівку до Дня народження– Віталію Віту та Миколі Шарку.

Розпочалось засідання зі звіту міського голови про діяльність виконавчих органів Ямпільської міської ради за 2021 рік.

Сергій Гаджук проінформував про  стан справ в територіальній громаді по кожній з галузей, окреслив досягнення, яких вдалося досягти. Основними з них є відремонтовані участки доріг, встановлене вуличне освітлення, проведення ремонтів освітніх та медичних закладів, придбання нового обладнання для забезпечення їх діяльності, реалізація грантових проєктів, зокрема облаштування  нового міжмуніципального велосипедного маршруту та розвиток туризму.

Одним з головних завдань є виконання міською радою зобов’язань в соціальній сфері, адже у 2021 році всі діючі соціальні програми та заходи були розширені та профінансовані.

Депутати подякували міському голові за роботу та схвалили своїм рішенням звіт.

В ході розгляду 56 питань порядку денного, депутати підтримали своїм голосування 53 з них.

Зокрема, депутати ухвалили зміни до  окремих міських Програм, затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2021 рік.

Включили  до комунальної  власності  майно що знаходиться  по  вул. Тичини, 8/40 м. Ямпіль,  внесли його до Переліку об’єктів комунальної власності Ямпільської міської територіальної громади, що підлягає приватизації у 2022 році,  а також надали дозвіл на відчуження комунального майна, що підлягає продажу на конкурентних засадах у 2022 році, а саме: на будівлю стоматологічної поліклініки, яка розміщена за адресою м. Ямпіль, вул. Свободи, 87,  на приміщення клубу, яке розміщене за адресою м. Ямпіль, вул. Замостянська, 47 та нежитлова будівля,  яка розміщена за адресою м. Ямпіль, вул. Тичини, 8/40.

 Затвердили  Статут комунального підприємства «Ямпільводоканал» у новій редакції , визначили  вартість харчування дітей у закладах дошкільної освіти на 2022 рік.

Заслухали звіти старост по чотирьох старостинських округах – Писарівському, Тростянецькому, Дзигівському та Качківському.  Депутати подякували за роботу кожному окремому старості, а міський голова запевнив, що виконавчим комітетом міської ради будуть докладені всі зусилля для того, щоб в 2022 році по старостинських округах було відремонтовано якомога більше місцевих доріг. Також  буде тривати робота по  впорядковуванню документації, здійснюватиметься аналіз водопровідних мереж, їх ремонт, для забезпечення мешканців населених пунктів водою. Тим більше, що вже триває обговорення переліку доріг, які можливо ремонтувати у співфінансуванні з коштами з державного бюджету, а також йде активне формування запитів та заявок на обласну  Програму «Питна вода» та Природоохоронний фонд.

Розглянули 29 земельних питань.

На завершення засідання міський голова закликав всіх до єдності та співпраці, адже кожного дня перед нами постають як  нові виклики так і нові можливості.

17 сесія Ямпільської міської ради пройшла злагоджено та конструктивно.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь