A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

Сімейні молочні ферми. Особливості ведення господарської діяльності в секторі тваринництва.

Дата: 26.01.2022 13:02
Кількість переглядів: 165

 

25 січня в онлайн форматі відбувся мітап за темою «Кращі агропрактики у тваринництві». В ході зустрічі були обговорені цікаві та актуальні теми – створення сімейних молочних ферм, особливості ведення господарської діяльності в секторі тваринництва.

Відкрили захід Іван Паньків, Президент Національної асоціації сільськогосподарських, дорадчих служб України (НАСДСУ) та Ірина Барзо, керівник проекту «Кращі агро практики для ММСП», модератор заходу.

Спікерами мітапу були Олександр Березюк, представник ТОВ «УкрМілкІнвест» дорадник проекту «Сімейні молочні ферми» та Світлана Сідашова - кандидат сільськогосподарських наук, біотехнолог, сертифікований експерт-дорадник Аграрної дорадчої служби Одеської області.

Олександр Березюк працює над розвитком молочного тваринництва шляхом допомоги у створенні сімейних молочних ферм та молочних кооперативів на їх основі. В своїй доповіді він розповів про етапи створення сімейних молочних ферм, до чого готуватись майбутньому фермеру – негативні та позитивні сторони, труднощі та помилки, які виникають в процесі становлення і діяльності, шляхи їх вирішення та подолання, а також новації у сфері тваринництва. Також Олександр Березюк торкнувся теми щодо державної підтримки фермерських господарств, якими можуть скористатися фермери та отримати допомогу.

Не менш цікавою та корисною була доповідь Світлани Сідашової, яка працює в галузі біотехнології репродукції продуктивних тварин та біобезпеки виробництва продукції тваринництва. Світлана Олександрівна має багаторічний досвід проведення інтенсивного практичного навчання на робочому місці технологів із відтворення тварин та виробництва органічних продуктів сільського господарства.

Онлайн-зустріч була цікавою, змістовною та корисною. Порадами та практичною допомогою дорадників можуть скористатися не тільки малі фермерські господарства, а й великі господарства, які здійснюють діяльність з утримання та вирощування сільськогосподарських тварин.

Переглянути цей захід у запису можна на сторінці FACEBOOK за посиланням https://www.facebook.com/bestagroua.

    

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь