A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПІДГОТОВКА ДО СЕСІЇ

Дата: 20.01.2022 13:35
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

У Ямпільській міській раді  триває підготовка до чергової 17 сесії міської ради 8 скликання. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій.

         20 січня 2022 року під головуванням Ткача О.В. відбулося спільне  засідання  постійних комісій міської ради з питань архітектури, містобудування, будівництва, житлово- комунального господарства та комунальної власності та комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення.

У роботі депутатських комісій брали участь Труба М.Г.- заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Колюшко В.В. – начальник юридичного відділу Ямпільської міської ради, Кара АМ. – заступник начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Ямпільської міської ради, Савицька І.Ю. – начальник відділу з питань сприяння діяльності депутатів міської ради

Депутатами було розглянуто 15 питань порядку денного комісії, серед яких; «Про затвердження передавального акту», «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність майна», «Про внесення змін до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки», «Про затвердження Комплексної Програми запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми, забезпечення гендерної рівності та підтримки інституту сім’ї в Ямпільській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки тощо.

Найбільш дискусійним в ході обговорення виявилось питання «Про встановлення вартості харчування дітей у закладах дошкільної освіти на 2022 рік».

Усі питання порядку денного комісії знайшли одноголосну підтримку депутатів та рекомендовані до розгляду на черговій сесії міської ради.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь