A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

РОБОТА ПО ПІДГОТОВЦІ ДО ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

Дата: 19.01.2022 14:42
Кількість переглядів: 203

            19 січня 2022 року свою роботу по підготовці до чергової 17 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, яка відповідно до розпорядження міського голови Сергія Гаджука відбудеться 26 січня 2022 року, розпочала постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища під головуванням Корця В.Ф. У роботі комісії взяли участь Майорова Л.О. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Бартко О.Ф. – начальник відділу земельних ресурсів та просторового планування Ямпільської міської ради, Савицька І.Ю. – начальник відділу з питань сприяння діяльності депутатів міської ради, Колюшко В.В. – начальник юридичного відділу міської ради, Кара – заступник начальника відділу економічного розвитку та інвестицій Ямпільської міської ради,

Члени комісії розглянули і опрацювали 45 питань порядку денного. Це  і проєкти рішень щодо надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, затвердження проєктів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність та інші.

           Також, депутати розглянули проєкти рішень: «Про звіт міського голови  Гаджука С.І. про діяльність виконавчих органів Ямпільської міської ради за 2021 рік», «Про внесення змін до рішення 16 сесії  Ямпільської міської ради 8 скликання № 1276 від 21.12.2021 року «Про включення комунального майна до Переліку об’єктів комунальної власності Ямпільської міської територіальної громади, що підлягає приватизації у 2022 році», «Про участь у конкурсі Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» на 2021 – 2022 роки», «Про звіти депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання», «Про звіт старост  Ямпільської міської територіальної громади», «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Генерального прокурора України щодо неприпустимості політичного переслідування Петра Порошенка». Деякі з опрацьованих проєктів рішень не знайшли депутатської підтримки, до деяких були внесені відповідні зміни та доповнення.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь