ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

РОЗЧИЩЕННЯ ДОРІГ ТА ВУЛИЦЬ ГРОМАДИ ВІД СНІГУ

Дата: 30.12.2021 15:32
Кількість переглядів: 360

 

У зв’язку з погіршенням погодних умов взимку виникає потреба у розчищенні доріг та вулиць громади. Забезпечує цю функцію в громаді КП «Ямпільське міське господарство», в користуванні якого є лише 2 одиниці техніки. За будь-яких умов важливо в першу чергу забезпечити доступ до об’єктів соціальної сфери: шкіл, садочків, амбулаторій, ЦНАПУ, магазинів, зупинок, а також забезпечити можливість проїзду громадського транспорту. Тож зрозуміло, що в першу чергу техніка буде спрямовуватись на вулиці, де розташовані вказані об’єкти та на вулиці, по яких проходить рух маршрутних транспортних засобів.

Фото без опису

Філією Томашпільського райавтодору Ямпільським ДРП уже розчищені головні дороги до всіх населених пунктів територіальної громади. Начальник Ямпільського ДРП Сергій Чорний повідомив, що виїхали розчищати дороги ще вночі, аби на ранок жителі всіх сіл мали змогу без перешкод дістатися місця призначення.

Вагому допомогу надали підприємства та фізичні особи, що працюють на території громади, в чиїй власності є техніка, а саме: СТОВ «Нива» Володимир Корець, ТОВ «Буша» Валентин Гнидюк, ТОВ «Великокісницьке» Микола Шарко, ПСП «Вікторія» Сергій Миронишин, СТОВ «Писарівка» Олексій Віт, ФГ «Пацьора В.Г.» В’ячеслав Пацьора, ТОВ «Злагода» Василь Бежнар, ПрАТ «ПК Поділля» Михайло Вдовцов, АМГ «Миронівське» Юрій Багмет, СВК «Поділля» Ніна Семенюк, ТОВ «Северинівське плюс» Тетяна Кіфа, ФОП «Шпак» Сергій Шпак, ПОП «Рідний Край» Анатолій Комар, ТОВ «Дністер – К» Володимир Шарко, ПП «Агротемп плюс» Проданець В’ячеслав, ТОВ «Наталка» Сидоренко Анатолій, Вадим Пасілецький, Маленюк Микола, Сандульський Василь, Созанський Анатолій, Пиравчук Микола.

Роботи на цьому не зупиняються. Тож просимо жителів зберігати спокій та проявляти терпіння у цій ситуації, адже одна одиниця техніки не може одночасно бути в декількох місцях.

Давайте бути взаємно ввічливими і допомагати один одному в екстрених ситуаціях!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь