ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІЗИТ до Ямполя народного депутата Геннадія Вацака

Дата: 28.12.2021 16:51
Кількість переглядів: 799

 

  Сьогодні з робочим візитом у Ямполі перебував народний  депутат України  Геннадій Вацак з метою визначення пріоритетних планів по Ямпільській територіальній громаді на 2022 рік. На початку візиту народний  депутат  спільно з міським головою Сергієм Гаджуком оглянув об’єкти, які в планах на будівництво у наступному році. Це - міст на Молдову через річку Дністер та під’їзні шляхи до нього. Потім у великій залі Ямпільської міської ради відбулась зустріч Геннадія Вацака з міським головою, його заступниками, керівниками структурних підрозділів, представниками ЗМІ, жителями міста.      

Фото без опису

   Заступник міського голови Людмила Майорова озвучила перелік об’єктів в галузі освіти, медицини, соціального захисту, які потребують першочергового фінансування  у 2022 році з Державного фонду регіонального розвитку, субвенцій з держбюджету. Зокрема, йшлося про капітальний ремонт ОНЗ ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. Т. Шевченка, ремонту ДЮСШ, ремонту ДБСТ в Ямполі та інше.

  Міський голова Сергій Гаджук просив сприяти у вирішенні на рівні Верховної Ради  питання збільшення розміру допорогової закупівлі з 50-ти тис. до 200 тис. грн. Ще однією проблемою для громади, про яку вів мову міський голова  є питання забезпечення центральної територіальної лікарні киснем. Сьогодні на доставку кисню в балонах з м.Вінниці і обласних Чернівців ми витрачаємо великі кошти. Набагато раціональніше було б придбання стаціонарного кріоциліндру для рідкого кисню ємністю на 10 кубів, що рівнозначно 2,5 тисяч кисневих балонів. Економія очевидна. Однак, сума на його придбання для громади не підйомна, то ж і тут ми розраховуємо на допомогу народного депутата.

 Від жителів міста прозвучало питання облаштування дитячих майданчиків не лише у центрі Ямполя, а й у віддалених районах міста, на що Геннадій Вацак повідомив, що у його планах на наступний рік встановлення 30-ти дитячих майданчиків.  

 Загалом, всі порушені питання народним депутатом було взято до уваги, з яких у вирішенні багатьох обіцяв сприяння та підтримку.

 Післі зустрічі Геннадій Вацак відвідав Ямпільську територіальну лікарню та спортивну школу.

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь