ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ВІЗИТ до Ямполя народного депутата Геннадія Вацака

Дата: 28.12.2021 16:51
Кількість переглядів: 815

 

  Сьогодні з робочим візитом у Ямполі перебував народний  депутат України  Геннадій Вацак з метою визначення пріоритетних планів по Ямпільській територіальній громаді на 2022 рік. На початку візиту народний  депутат  спільно з міським головою Сергієм Гаджуком оглянув об’єкти, які в планах на будівництво у наступному році. Це - міст на Молдову через річку Дністер та під’їзні шляхи до нього. Потім у великій залі Ямпільської міської ради відбулась зустріч Геннадія Вацака з міським головою, його заступниками, керівниками структурних підрозділів, представниками ЗМІ, жителями міста.      

Фото без опису

   Заступник міського голови Людмила Майорова озвучила перелік об’єктів в галузі освіти, медицини, соціального захисту, які потребують першочергового фінансування  у 2022 році з Державного фонду регіонального розвитку, субвенцій з держбюджету. Зокрема, йшлося про капітальний ремонт ОНЗ ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 ім. Т. Шевченка, ремонту ДЮСШ, ремонту ДБСТ в Ямполі та інше.

  Міський голова Сергій Гаджук просив сприяти у вирішенні на рівні Верховної Ради  питання збільшення розміру допорогової закупівлі з 50-ти тис. до 200 тис. грн. Ще однією проблемою для громади, про яку вів мову міський голова  є питання забезпечення центральної територіальної лікарні киснем. Сьогодні на доставку кисню в балонах з м.Вінниці і обласних Чернівців ми витрачаємо великі кошти. Набагато раціональніше було б придбання стаціонарного кріоциліндру для рідкого кисню ємністю на 10 кубів, що рівнозначно 2,5 тисяч кисневих балонів. Економія очевидна. Однак, сума на його придбання для громади не підйомна, то ж і тут ми розраховуємо на допомогу народного депутата.

 Від жителів міста прозвучало питання облаштування дитячих майданчиків не лише у центрі Ямполя, а й у віддалених районах міста, на що Геннадій Вацак повідомив, що у його планах на наступний рік встановлення 30-ти дитячих майданчиків.  

 Загалом, всі порушені питання народним депутатом було взято до уваги, з яких у вирішенні багатьох обіцяв сприяння та підтримку.

 Післі зустрічі Геннадій Вацак відвідав Ямпільську територіальну лікарню та спортивну школу.

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь