A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПОВІДОМНА РЕЄСТРАЦІЯ КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ 

Дата: 17.12.2021 14:19
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

     Відповідно до статті 9 Закону України «Про колективні договори і угоди» {далі – Закон), галузеві (міжгалузеві) і територіальні {обласні та республіканська) угоди підлягають повідомній реєстрації в установленому порядку центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері трудових відносин, а колективні договори і територіальні угоди іншого рівня – місцевими органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування.

     Згідно з ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» до відання міської ради належить повідомна реєстрація в установленому порядку колективних договорів і територіальних угод відповідного рівня.

    Проведення повідомної реєстрації колективних угод і договорів регулює Порядок повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів (далі – Порядок), затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 13.02.2013 115 (далі – Постанова №115).

        Постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 768 внесено зміни до Постанови. № 115, якими передбачено спрощення процедури повідомної реєстрації договорів (угод).

      Сторони колективних договорів мають право подати на повідомну реєстрацію лише один примірник документа в паперовій формі (раніше - три) та надіслати його до органу реєстрації в електронному вигляді (відскановану копію).

      Повідомну реєстрацію мають провести за 14 робочих днів. При цьому, орган реєстрації не може відмовити у повідомній реєстрації колективного договору, повернути його на доопрацювання, вимагати додаткові документи та встановлювати вимоги до їх оформлення.

      Реєструючий орган має вести на своєму веб-сайті реєстр колективних угод (договорів), змін і доповнень до них та оновлювати його щомісяця.

   На сайті також мають оприлюднити текст договорів, та в разі недоліків надати рекомендації щодо узгодження колективного договору з вимогами законодавства.

     З огляду на вищевикладене, Ямпільська територіальна громада пропонує керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності переглянути діючі колективні договори, з врахуванням змін трудового законодавства, за відсутності на підприємствах колективних договорів укласти нові та зареєструвати їх у Ямпільській міській раді.

    Реєстрація колективних договорів здійснюється відділом  економічного розвитку та інвестицій Ямпільської міської ради за адресою: м.Ямпіль, вул. Свободи, 132, каб. 2.

 

 

 

БЛАНК ПІДПРИЄМСТВА, УСТАНОВИ, ОРГАНІЗАЦІЇ

 

від ______ № __________

Міському голові

Про повідомну реєстрацію

колективного договору /

змін чи доповнень до

колективного договору

 

Просимо здійснити повідомну реєстрацію колективного договору / змін та доповнень до колективного договору (повна назва підприємства, організації, установи) разом із додатками, укладеного на  ______ роки.

Колективний договір укладено вперше. (у разі реєстрації колективного договору, укладеного вперше)

або

Попередній колективний договір був зареєстрований управлінням праці та соціального захисту населення Ямпільської райдержадміністрації № ___ від _____р. із змінами від ________ року № ___ та від ____ р. № ___. (у разі подання на реєстрацію чергового колективного договору/змін чи доповнень). 

Відповідно до п. 7 Порядку повідомної реєстрації галузевих (міжгалузевих) і територіальних угод, колективних договорів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13.02.2013 № 115 (в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 768), надаємо(або не надаємо) згоду на оприлюднення тексту колективного договору з додатками. (У разі наявності інформації з обмеженим доступом, вказати сторінки, розділи, пункти, додатки тощо, які не підлягають оприлюдненню).

 

Додаток: один примірник колективного договору/ змін чи доповнень до колдоговору на ___ арк. та електронна копія.

 

Керівник                               ______________                   __________________

                                                (підпис)                          (П. І. Б. особи)

 

Голова первинної

профспілкової організації  ______________                   __________________

                                                 (підпис)                          (П. І. Б. особи)

 

 

(П. І. Б. виконавця, контактний телефон

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь