A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ ТЕБ та НС

Дата: 16.12.2021 17:04
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

16 грудня  2021 року  відбулось чергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій  під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайла Труби.

На порядку денному 2 питання:

- про готовність спеціалізованих служб цивільного захисту Ямпільської територіальної громади до ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних з несприятливими погодними умовами протягом зимового періоду 2021-2022 років

- щодо встановлення рівня епідемічної небезпеки -гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Вінницької області.

По першому питанні  - затвердили склад міського оперативного штабу з питань вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій, визначили відповідальних осіб, щодо цілодобового моніторингу можливого впливу несприятливих погодних умов на функціонування найважливіших об’єктів інфраструктури, а також визначились із пунктами обігріву, що будуть задіяні при значному пониженні температури (перелік пунктів).

За результатами розгляду по другому питанні, відповідно до протоколу № 48 від 13 грудня 2021 року рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, за результатами доповіді і з урахуванням обговорення, комісія вирішила:

 

  • взяти до уваги , що з 00 год. 00 хв. 15 грудня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у Вінницькій області скасовано
  • застосувати в межах Ямпільської міської територіальної громади обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені пунктом 3 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.

 

Тож, Ямпільщина вийшла з «червоної зони», та закликаємо всіх бути пильними до свого здоров’я та дотримуватись безпеки життєдіяльності в умовах погіршення погодних умов.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь