A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЧЕРГОВА 15 СЕСІЯ ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 8 СКЛИКАННЯ

Дата: 26.11.2021 15:45
Кількість переглядів: 297

Фото без описуФото без описуФото без опису

26 листопада 2021 року під головуванням міського голови Сергія Гаджука  відбулось засідання 15 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання, на якому депутати розглянули 43 питання порядку денного та ухвалили  відповідні рішення.

Участь у засіданні чергової сесії взяли керівники окремих управлінь та відділів міської ради, комунальних підприємств, старости, представники засобів масової інформації.

В ході розгляду 43 питань порядку денного, депутати міської ради підтримали своїм голосування проєкти 39 рішень зі змінами та доповненнями.

Зокрема, депутати затвердили граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, придбання і утримання мобільних телефонів, комп’ютерів виконавчими органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Ямпільської громади, ряд положень,  зміни до Статуту опорного навчального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  № 1 ім. Т. Шевченка м. Ямпіль Ямпільської міської  ради Вінницької області» у новій редакції та погодили склад  аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, що належать до комунальної власності Ямпільської міської ради.

Крім того, були схвалені звіти старост  Безводнівського, Довжоцького, Клембівського, Гальжбіївського, Северинівського та Ратуського старостинських округів.

Ухвалено також низку земельних питань.

Не набрали достатньої кількості голосів проєкти рішень, щодо включення комунального майна до Переліку  об’єктів  комунальної власності Ямпільської міської територіальної громади,  що підлягає приватизації у 2022 році та 3 проєкти рішень, що стосуються надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства, яка знаходиться за межами населеного пункту на території  Русавського старостинського округу Ямпільської міської територіальної громади.

15 сесія Ямпільської міської ради пройшла злагоджено та конструктивно.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь