ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ЧЕРГОВОЇ 15 СЕСІЇ

Дата: 19.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 320

 

У Ямпільській міській раді триває підготовка до чергової 15 сесії міської ради 8 скликання. Основною складовою підготовчого процесу є засідання постійних комісій.

Фото без опису

            19 листопада 2021 року під головуванням Петровської Л.М. відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, місцевого самоврядування, законності, зв’язків з органами влади, об’єднаннями громадян та засобами масової інформації та комісії з питань освіти, культури, туризму, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення.

У роботі депутатських комісій взяли участь секретар міської ради       В. Семенюк, керуючий справами виконавчого комітету Віт О.В.,  керівники окремих відділів міської ради, старости Ямпільської міської територіальної громади.

Розпочалось засідання із звіту старост Безводнівського, Клембіівського, Довжоцького, Северинівського, Гальжбіївського старостинських округів, які відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про старост, плану роботи Ямпільської міської ради на 2021 рік інформують громадськість про здійснення наданих їм повноважень.  

В ході своєї роботи депутати розглянули також ескізи символіки Ямпільської громади, опрацювали Порядок її використання, ознайомились із Положенням про зміст, опис Герба та Прапора.

Депутатами також погоджені інші профільні питання, це: «Про припинення міської, сільських виборчих комісій шляхом ліквідації», «Про затвердження Положення про Службу у справах дітей Ямпільської міської ради у новій редакції», «Про затвердження Статуту опорного навчального закладу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Шевченка м. Ямпіль Ямпільської міської ради Вінницької області» у новій редакції», тощо.

Секретар міської ради Вадим Семенюк ознайомив присутніх із листами – відповіддями, що надійшли з Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово- комунальних послуг, Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів та Офісу Президента України щодо звернення депутатів Ямпільської міської ради про необхідність підвищення пенсій та забезпечення додаткових виплат пенсіонерам та недопущення підняття тарифів для населення.

Усі питання порядку денного комісії знайшли одноголосну підтримку депутатів та рекомендовані до розгляду на черговій сесії.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь