ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПЕРШІ КРОКИ З РОЗРОБКИ СТАТУТУ ЯМПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.11.2021 17:32
Кількість переглядів: 324

 

    16 листопада у малій залі Ямпільської міської ради відбулося перше засідання робочої групи з розробки та напрацювання проєкту Статуту Ямпільської міської територіальної громади. Вів засідання секретар міської ради, голова робочої групи Вадим Семенюк.

Фото без опису

Робоча група розпочала роботу  на підставі розпорядження міського голови від 03 листопада 2021 року  № 240 «Про створення робочої групи з розробки та напрацювання проєкту Статуту Ямпільської міської територіальної громади». Робоча група утворена з метою підготовки проєкту Статуту та врахування в ньому історичних, національно-культурних, соціально-економічних та інших особливостей громади, врегулювання порядку реалізації права на громадські слухання, місцеві ініціативи, загальні збори громадян за місцем проживання, проведення консультацій з громадськістю та участі в органах самоорганізації членів територіальної громади з вирішенням питань місцевого значення та ін. До складу робочої групи увійшли посадові особи Ямпільської міської ради, старости усіх старостинських округів, депутати, голови постійних комісій міської ради. 

    Під час засідання Вадим Семенюк ознайомив робочу групу з Положенням про діяльність робочої групи, Регламентом подачі пропозицій до проєкту Статуту Ямпільської міської територіальної громади та їх розгляду робочою групою. Обговорили також календарний план роботи робочої групи з розробки та напрацювання проєкту Статуту.

    У ході обговорення було прийнято рішення  оприлюднити текст проєкту Статуту Ямпільської міської територіальної громади на офіційному веб-сайті Ямпільської міської ради для надання пропозицій, зауважень від громадськості та розглянути запропоновані пропозиції на наступному засіданні Робочої групи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь