A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЧЕРГОВИЙ ДЕНЬ ДОНОРА

Дата: 03.11.2021 09:30
Кількість переглядів: 226

 

    Відділ соціального та медичного забезпечення Ямпільської міської ради доводить до відома усіх жителів громади, що 9 листопада 2021року на базі Ямпільської  територіальної лікарні з 9-00 год. до 13-00 год. за адресою м. Ямпіль, вул. Пирогова, 1 буде проводитися Черговий День донора.

    День донора – важливість цього свята перегукується з безсумнівною важливістю самого донорства. Альтернативи донорській крові не існує. Її не можна замінити чимось іншим. Коли потрібна кров, допомогти може тільки людина людині. Потреба в донорській крові виникає у людей будь-якого віку з різними серйозними захворюваннями. Тому кожен донор, який здає кров, робить свій безцінний внесок у добру справу – порятунок людських життів.

    З метою популяризації донорства, яке є соціально необхідною справою, як для Вінниччини, так і для всієї держави в цілому, Ямпільська міська рада пропонує приєднатися до здачі крові, допомогти тим  хто її потребує. Донором може бути кожна здорова людина у віці від 18 років. Не допускаються до здавання крові особи, які страждають гострими і хронічними захворюваннями. Крім медичних показань до донорства не допускаються особи, які перебувають на обліку в наркологічному, шкірно-венерологічному і туберкульозному диспансерах. Більшість людей можуть здавати кров, якщо вони: почуваються добре та мають бажання допомогти хворій людині, не мають протипоказань до донорства, віком від 18 до 60 років, мають паспорт громадянина України.

    Готуючись до здачі крові не можна вживати жирну, смажену, гостру, копчену, молочну їжу та напої, які містять алкоголь, збалансовано харчуватися, вживати побільше рідини, утриматись від вживання аспірину, анальгіну і ліків, що містять аспірин і анальгетики, обов’язково виспатись і  відпочити. Не виконання цих порад може зашкодити  якісно провести сепарацію Вашої крові і зробить неможливою її здачу.

    Сподіваємось та маємо надію, що будемо рятувати життя разом.

Заздалегідь вдячні за розуміння усім, хто виявить бажання стати донором. Велике спасибі за ваше добре серце, за чуйність!

Телефон  для довідок: 0970283929.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь