A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.10.2021 10:04
Кількість переглядів: 290

 

26 жовтня під головуванням міського голови Сергія Гаджука відбулася 14 сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 20 депутатів. На порядок денний сесії було внесено 55 питань. Значна частина з яких стосувалась земельної сфери –це і надання дозволів на розробку проєктів землеустрою, затвердження технічних документацій, вилучення з користування земельних ділянок, тощо.

Фото без опису

    Першим питанням, яке знайшло одноголосну підтримку депутатів було визнання повноважень депутата Ямпільської міської ради 8 скликання  Пасілецької Вікторії Юріївни обраного у єдиному багатомандатному виборчому списку від ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ». Сергій Гаджук привітав новообраного депутата та побажав успіхів та плідної праці на благо жителів Ямпільської громади.

 В ході роботи сесії депутати затвердили Програму забезпечення  протидії протиправній діяльності на державному кордоні в межах Ямпільського контрольованого прикордонного району, розвитку та вдосконалення 24 прикордонного загону імені Героя України старшого лейтенанта Вячеслава Семенова Державної прикордонної служби України на 2021-2023 роки та комплексну оборонно-правоохоронну програму розвитку і вдосконалення матеріально-технічної бази військової частини 3008 Національної гвардії України на 2021-2023 роки. Внесли зміни до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини та вторинної спеціалізованої медичної допомоги Ямпільської міської ради на 2021-2024 роки, в частині збільшення коштів на завершення капітальних ремонтів амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

Також, депутати прийняли рішення «Про перейменування вулиць і провулків Ямпільської міської територіальної громади», які відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» підлягають перейменуванню, затверджено Статут комунального підприємства «Ямпільводоканал», надано згоду на прийняття у комунальну власність громади кисневих концентраторів у кількості 18 шт. Рішенням щодо внесення змін до міського бюджету на 2021 рік проведено переміщення асигнувань та внесено зміни за загальними та спеціальними фондами по головних розпорядниках коштів.

 Депутатами підтримано Звернення до Кабінету Міністрів України щодо забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на психологічно-педагогічні та корекційно-розвиткові послуги в інклюзивно-ресурсних центрах. Основним проханням якого є внесення відповідних змін до Положення про інклюзивно-ресурсний центр, а саме:

 - передбачити серед переліку завдань ІРЦ надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг дітям з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах (групах) у закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти та інших закладах освіти, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти;

- виключити право ІРЦ щодо проведення додаткової медичної діагностики для комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини.

        

Детальніше із переліком прийнятих рішень можна ознайомитись у розділі  «ОФІЦІЙНІ ДОКУМЕНТИ», поіменним голосуванням - «СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь