A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПІДГОТОВЧА РОБОТА ДО СЕСІЇ

Дата: 22.10.2021 12:50
Кількість переглядів: 376

 

Відповідно до розпорядження Ямпільського міського голови С. Гаджука від 13 жовтня 2021 року № 229 26 жовтня 2021 року відбудеться чергова 14 сесія Ямпільської міської ради 8 скликання до порядку денного якої увійшло 54  питання.

Фото без опису

Усі проєкти рішень попередньо розглянуті, детально опрацьовані у всіх п’яти постійних комісіях міської ради. Це і: «Про перейменування вулиць і провулків Ямпільської міської територіальної громади», «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Кабінету Міністрів України щодо забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами на психологічно-педагогічні та корекційно - розвиткові послуги в інклюзивно-ресурсних центрах», «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України, Генеральному Прокурору України щодо проведення розслідування і притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до виведення в офшори коштів Приватбанку», «Про звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Верховної Ради України щодо забезпечення законодавчих змін, які дозволять створити додаткові джерела наповнення місцевих бюджетів», тощо.

Особливу увагу депутати приділили питанню щодо внесення змін до міського бюджету на 2021 рік, затвердженню звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2021 року

Жваве обговорення відбулось при розгляді земельних питань, які стосувалися надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості); на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в тимчасове користування на умовах оренди; затвердження технічної документації та передачу земельних ділянок у власність та інші.

По всіх питаннях порядку денного внесені відповідні рішення та рекомендації.

Із протоколами засідань постійних комісій міської ради можна ознайомитися на сайті Ямпільської міської ради в розділі "СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ"

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

                                     

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь