A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

СВЯТКОВИЙ ЗАХІД У ЯМПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 13.10.2021 18:27
Кількість переглядів: 580

 

        З нагоди Дня захисників та захисниць України і Дня Українського козацтва у місті Ямполі відбувся урочистий захід. Це пошана і вдячність тим, хто мужньо захищав нашу рідну землю в минулому від загарбників, хто захищає нашу неньку Україну сьогодні, а також всім, хто в тилу несе нелегку і відповідальну службу.

       З вітальним словом до присутніх звернулись Ямпільський  міський  голова Сергій Гаджук, заступник голови Могилів-Подільської РДА Ганну Сінчак, начальник другого відділу Могилів-Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Віктор Понкрашов, отаман Ямпільського козацького товариства «Дністровська Січ» Олександр Мілєнтьєв, начальник відділу Прикордонної служби «Ямпіль» Андрій Бурмака, командир стрілецької роти в/ч 3008 НГУ с.Пороги Ігор Косенко, координатор регіонального відділення Всеукраїнського об’єднання військово-патріотичних організацій у Вінницькій області, керівник гуртка «Сармат» та ВПК «Форпост» Федор Водянюк та протоієрей ПЦУ о.Богдан (Хоптяний).

        Заступниця голови Могилів-Подільської РДА Ганна Сінчак передала вітання від голови Вінницької ОДА Сергія Борзова, голів Могилів-Подільської РДА та райради Юрія Яцука та Івана Телеватюка.

        За поданням міського голови від Могилів-Подільської РДА та райради подяки та грошові винагороди було вручену військовим, які щодень професійно виконують свої обов’язки перед народом України. Подяками та цінними подарунками Ямпільського міського голови теж було відзначено ряд військовослужбовців Прикордонних військ, Національної гвардії України, воїнів АТО.

        Під час урочистостей також було вшановано хвилиною мовчання світлу пам'ять воїнів-земляків, які віддали свої життя, захищаючи рідну землю, а також загиблих героїв-воїнів всіх історичних періодів нашої неньки України. Молодь Ямпільщини поклала квіти до підніжжя пам’ятних знаків борцям за Незалежність України.

        Після закінчення офіційної частини на учасників заходу чекав святковий концерт найкращих ансамблів та дуетів громади, виступів викладачів мистецької школи, сольні номери та ін.

          Козаками «Дністровської Січі» було організовано частування присутніх, для яких вони приготували рибну юшку та козацьку кашу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь