A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

СТАРТ КОНКУРСУ «КОМФОРТНІ ГРОМАДИ» НА 2021-2022 РОКИ

Дата: 11.10.2021 16:37
Кількість переглядів: 575

 

5 жовтня Вінницька обласна Рада дала старт конкурсу «Комфортні громади» на 2021-2022 роки. Конкурс відбиратиме проєкти розвитку територіальних громад Вінниччини, і в подальшому реалізація проєктів-переможців фінансуватиметься за кошти обласного бюджету, бюджетів громад та з інших залучених джерел, не заборонених чинним законодавством.

Фото без опису

Цьогоріч  конкурс зазнав суттєвих змін. Від так, він проводитиметься в два етапи: спочатку – на рівні територіальної громади, потім на рівні області. Всі проєкти, які будуть подані до Ямпільської міської ради на першому етапі, будуть переглянуті Відбірковою комісією. Також, проєкт мають підтримати не менше 25 осіб  - громадян України віком від 18 років, які є жителями громади.  Визначені цією комісією проєкти будуть допущені до голосування. І лише проєкти, схвалені громадою, переходять до ІІ етапу - на обласний рівень. Вони оцінюються фахівцями-експертами та передаються Експертній раді, яка й визначає переможців конкурсу.

Подавати проєкти можуть фізичні особи віком від 18 років, які є громадянами України та проживають та/або зареєстровані у Ямпільській територіальній громаді.

Учасникам Конкурсу на 2021-2022 роки пропонується розробити проєкти за такими напрямами:

– «Безпечна та доступна громада» – впровадження сучасних цифрових технологій та рішень для підвищення рівня безпеки та добробуту жителів громади;

– «Здоров`я жителів громади»  – здійснення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров`я  (первинного та вторинного рівня) задля забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення області;

– «Сучасна громада» – розвиток культурної, спортивної та туристичної інфраструктури, благоустрій територій і зон відпочинку тощо;

– «Спроможна громада» – економічний розвиток громад, розвиток малого підприємництва.

Фінансування проєктів для таких територіальних громад як Ямпільська, де  чисельність населення понад 10 000 осіб, відбуватиметься наступним чином: обсяг співфінансування з обласного бюджету до 500 тис. грн., власний внесок (місцевий бюджет, спонсорська допомога, інші джерела фінансування, що не заборонені чинним законодавством) - не менше 50% від загальної вартості проєкту.

Прийом проєктів проводитиметься з 15 жовтня по 15 листопада 2021 року. Проєктні заявки приймаються у відділі економічного розвитку та інвестицій Ямпільської міської ради за адресою: м. Ямпіль, вул. Свободи, 132,  кабінет №3 (2-й поверх) у паперовому вигляді відповідно до затвердженої Форми проекту (Додаток ).

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь