A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ, ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН ТА ОХОРОНИ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА

Дата: 24.09.2021 09:37
Кількість переглядів: 329

 

 

        23 вересня 2021 року свою роботу по підготовці до чергової 13 сесії Ямпільської міської ради 8 скликання продовжила постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища під головуванням Корця В.Ф. У роботі комісії взяли участь Головіна І.М. – головний спеціаліст з земельних питань відділу земельних ресурсів та просторового планування, Савицька І.Ю. – начальник відділу з питань сприяння діяльності депутатів міської ради.           

Фото без опису                                               

Члени комісії розглянули і опрацювали 43 питання порядку денного. Це  і проєкти рішень щодо надання дозволів на виготовлення та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, затвердження проєктів та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі земельних ділянок у власність та інші. Деякі проєкти рішень не знайшли  депутатської підтримки.

           Також, депутати розглянули Звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної ради України щодо необхідності підвищення і виплати додаткової пенсії у 2021 році та Звернення депутатів Ямпільської міської ради 8 скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення, в ході обговорення яких депутатами були внесені доповнення та зміни до тексту звернень.

    Також, депутатами розглянуто ряд звернень громадян Ямпільської міської територіальної громади. За результатами розгляду яких депутатами були прийняті відповідні рішення та рекомендації.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь