A A A K K K
для людей із порушенням зору
ЯМПІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
Вінницька область, Могилів-Подільський район

ПРО ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ НА ЛІНІЇ КОРДОНУ

Дата: 21.09.2021 15:43
Кількість переглядів: 318

 

     16 вересня ц.р. у міській раді відбулась робоча зустріч з питання реалізації державної політики щодо облаштування кордону. На зустрічі були присутні  керуючий справами виконавчого комітету  Олеся Віт, начальник відділу земельних ресурсів та просторового планування Ольга Бартко, головний спеціаліст  відділу земельних ресурсів та просторового планування Ірина Рутковська, заступник начальника Могилів-Подільського прикордонного загону з озброєння та техніки підполковник Сергій Граменко, начальник відділу прикордонної служби «Ямпіль» майор Андрій Бурмака, начальник відділення інженерного забезпечення відділу озброєння та інженерно-технічного забезпечення прикордонного загону старший лейтенант Олександр Лавський, старости і працівники Порогівського, Гальжбіївського,  В.Кісницького,  Цекинівського старостинських округів.

Фото без опису

     Прикордонники довели до відома присутніх вимоги  Указу Президента України від 18 серпня 2021 року № 367/2021 Про рішення Ради  національної безпеки і оборони України від 30 липня 2021 року «Про окремі питання реалізації державної політики у сфері захисту  кордону» та розпорядження  адміністрації ДПСУ «Про вжиття заходів» від 08.09.2021 року №710-25411/0/6-21.

Згідно вказаних  актів на  земельних ділянках  місцевих рад,  які межують з державним кордоном унеможливлено проведення посівної озимих культур на ділянках місцевості, на яких органами охорони державного кордону планується будівництво лінії прикордонних інженерних  споруд.

У зв’язку з цим присутнім старостам було рекомендовано провести інформаційно-роз’яснювальну роботу та довести  зазначену інформацію до власників земельних ділянок, які розташовані у 30-50 метровій зоні вздовж державного кордону України.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь